Seria Galaxy S22 primește patch-ul din noiembrie și multe altele

176
Seria Galaxy S22
Sursă foto: pontospravoar

O actualizare lansată de Samsung aduce în sfârșit patch-ul de securitate din noiembrie pe seria Galaxy S22. Telefoanele Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra au deja Android 13 și One UI 5.0 încă de luna trecută. Dar, nu au primit până acum cel mai recent patch de securitate. Situația s-a reglementat, în plus, noua actualizare pentru seria Galaxy S22 face ceva mai mult.

În octombrie, Galaxy S22 a fost prima serie Samsung care a primit Android 13 și One UI 5.0. Dar, într-adevăr, a fost încă bazat pe corecția de securitate din acea lună. Și un patch din noiembrie nu a fost încă lansat. Din fericire, dispozitivele din această serie primesc cea mai recentă actualizare de securitate, potrivit GalaxyClub.

Actualizarea din noiembrie lansată pentru seria Galaxy S22

De asemenea, nu este o actualizare mică pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Versiunea de firmware S90xBXXU2BVKB cântărește mai mult de 670MB și nu aduce doar patch-ul din noiembrie, care conține 37 de remedieri pentru Android și 26 pentru software-ul propriu al Samsung.

Lista de modificări notează, de asemenea, că „stabilitatea generală a funcțiilor a fost îmbunătățită”. Având în vedere upgrade-ul la Android 13 și One UI 5.0 de luna trecută, acest lucru înseamnă mai presus de orice un lucru. Unele probleme apărute în funcționarea și optimizarea noului software au fost eliminate. Este normal și de dorit. Din păcate, nu vom putea afla alte detalii din partea companiei Samsung.

Samsung Electronics are ~80 de companii. Sunt incluse aici construcții, electronice de consum, servicii financiare, construcții navale, etc. În jur de 90% din echipamentele de producție Samsung sunt realizate în fabricile Samsung.

Actualizarea este acum disponibilă pentru toate modelele Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra neblocate în rețea din mai multe țări din Europa. În scurt timp actualizarea va ajunge și în România. Modelele din seria Galaxy S22 blocate în rețelele mobile vor mai trebui să aștepte ceva timp, dar nu va dura mult.

Ca întotdeauna, veți primi o notificare automata când actualizarea ajunge pe telefon. Dacă nu mai aveți răbdare, puteți verifica chiar dvs. disponibilitatea pentru Galaxy S22. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software și dacă actualizarea este cumva acolo, apăsați Descărcați și instalați.