Seria Galaxy S23 primește actualizarea din august și mai mult decât atât

387
Samsung Seria Galaxy S23 primeste actualizarea din august 2023
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a cam întârziat în această lună cu lansarea actualizării de securitate din august. Singurul model care a primit până acum actualizarea a fost Samsung Galaxy S20 FE. Acum compania coreeană a lansat actualizarea de securitate din august și pentru seria Galaxy S23. După dimensiunea firmware-ului această actualizare mai conține ceva în afară de corecția de securitate.

Este un firmware de dimensiuni mari, care poate include funcții noi și/sau remedieri majore de erori. Este o mare dezvoltare care are loc înainte de anunțul programului One UI 6 beta. Utilizatorii seriei Samsung Galaxy S23 primesc actualizarea din august 2023 cu versiunile de firmware S918BXXU3AWGJ pentru Galaxy S23 Ultra; S916BXXU3AWGJ pentru Galaxy S23+; și S911BXXU3AWGJ pentru Galaxy S23.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din august 2023 lansată pentru seria Galaxy S23

Noua actualizare pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vine cu îmbunătățiri de securitate, îmbunătățiri ale stabilității și remedieri de erori. Cu toate acestea, jurnalul de modificări al actualizării nu vorbește de modificări sau caracteristici noi, dar are o dimensiune mare a pachetului de aproximativ 1,3 GB. În acest fel ne așteptăm la noi caracteristici și modificări pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Mai mult, diferite aplicații stoc, inclusiv AR Zone, Samsung Notes Add-ons, Clock, Galaxy Wearable, Globa Goals, Samsung Kids, Free, Notes, PENUP, Internet, Health, SmartThings, Galaxy Shop, Samsung Members, Calculator, Smart Switch și multe altele pot să fie actualizate la cea mai recentă versiune după instalarea actualizării software

Numele real al Bangkokului este: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Php Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.

Potrivit Sammyfans, actualizarea este disponibilă în prezent în Thailanda. Ne așteptăm ca actualizarea să se extindă în zilele următoare în mai multe țări, inclusiv în Europa și România. Când actualizarea a sosit veți primi o notificare. Dacă nu mai aveți răbdare puteți verifica și manual prin  Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.