Seria Galaxy S23: actualizare masivă a camerelor

215
Seria Galaxy S23 actualizare masiva camerelor
Sursa foto: via phonearena.com

Galaxy S23, Galaxy S23+ și S23 Ultra sunt fără îndoială, printre cele mai bune telefoane disponibile în 2023. Chiar dacă vânzările globale merg foarte bine Samsung nu se culcă pe lauri și face tot posibilul să îmbunătățească în continuare cele trei modele prin diferite actualizări. Acum telefoanele super-premium din seria Galaxy S23 primesc o actualizare masivă de software cu dedicație pentru camerele foto.

Potrivit PhoneArena, un pachet de peste 900MB cu diferite bunătăți a fost lansat pentru seria Galaxy S23 pentru utilizatorii din Coreea. Totul este în întregime concentrat pe îmbunătățirea abilităților de fotografiere și înregistrare video ale celor trei telefoane Samsung menționate mai sus. Nici până acum nu ne-am putut plânge de capabilitățile foto și video ale celor trei telefoane.

Îmbunătățiri masive ale camerelor pe seria Galaxy S23

Evident, Samsung nu se mulțumește să concureze doar cu cele mai mari telefoane emblematice de pe piață. Vrea să fie cel mai bun în materie de filmări și fotografii cu Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 și Galaxy S23+.

Mai mult, gigantul sud-coreean vrea să exploateze întregul potențial al fenomenalei camere de 200MP aflată pe Galaxy S23 Ultra. Cu această ocazie Samsung elimină unele erori și probleme de imagine care au apărut în seria Galaxy S23.

Samsung Electronics are fabrici de asamblare și rețele de vânzări în 80 de țări și aproximativ 290.000 de angajați. În 2021 resursele totale ale Samsung Group reprezentau aproximativ 20,3% din PIB-ul din Coreea de Sud.

Desigur, nu este clar încă dacă toate problemele sesizate de cumpărătorii de până acum vor fi rezolvate prin această actualizare. Chiar dacă Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra sunt incredibile, nu sunt perfecte. Nu există un telefon perfect. Dar, este un lucru bun să vedem că Samsung face încă un pas (mare) mai aproape de acel standard imposibil.

Deoarece luna martie a trecut, foarte probabil în aprilie aceste noi funcții, optimizări și îmbunătățiri ale camerelor se vor extinde din Coreea și în Europa, SUA, dar și pe alte piețe. Este posibil ca acest lucru să se întâmple la pachet cu actualizarea de securitate din aprilie. Aceasta pare cea mai logică și mai sensibilă abordare posibilă, deși nu ar trebui să excludeți complet două lansări diferite care au loc în următoarele două săptămâni.

Iată ce aduce noua actualizare pentru camerele din seria Galaxy S23!

Este posibil, în același timp, ca noua actualizare să fie lansată în orice moment la nivel international. Deci, iată ce face noua actualizare pentru seria Galaxy S23 în materie de camere:

  • A fost adăugată o funcție în Galerie, acum puteți șterge imediat fotografiile care sunt procesate imediat după ce le-ați făcut.
  • Pentru o fotografiere mai rapidă, conceptul AF a fost schimbat. Acum când utilizatorul apasă butonul de fotografiere, utilizatorul poate face o fotografie chiar și atunci când focalizarea nu este complet setată. Cu toate acestea, dacă doriți să fotografiați după finalizarea focalizării ca înainte, puteți modifica setările în cel mai recent Camera Assistant.
  • Claritate/pâlpâire îmbunătățită și notificări adăugate atunci când fotografiați Ultrawide în condiții de lumină scăzută în interior. După setarea Mod video a camerei -> Super Steady On.
  • S-a remediat un fenomen în care o linie verde a fost afișată în partea stângă intermitent la fotografierea în modul foto.
  • Stabilizare îmbunătățită a imaginii la fotografierea cu FHD60 după setarea Auto FPS Off în videoclipul din spate.
  • Claritate generală optimizată pentru fotografierea cu pixeli mari și estompare intermitentă îmbunătățită prin stabilizare OIS.
  • S-a remediat o defecțiune la fotografierea după Night Off în lumină slabă după ce ați selectat Shooting Speed -​​​​> High Resolution -> Speed ​​​​Priority în Camera Assistant.
  • S-a rezolvat o problemă în care recunoașterea feței nu putea fi recunoscută imediat după încheierea unui apel video terță parte.
  • Stabilitatea a fost îmbunătățită pentru mișcările camerei în timpul filmării sau fotografierii.