Camera Assistant ajunge pe mai multe telefoane Samsung Galaxy

307
Samsung Camera Assistant
Sursa foto: via phonearena.com

Aplicația Samsung Camera Assistant a fost lansată pentru seria Galaxy S22 cu actualizarea One UI 5.0. Acum gigantul coreean plănuiește să partajeze aplicația Camera Assistant pe mai multe telefoane Galaxy. Pe lângă aducerea Asistentului pentru cameră la mai multe telefoane se așteaptă ca aplicația să vină cu mai multe funcții. O nouă caracteristică va oferi utilizatorilor control asupra vitezei de captare a imaginii, a clarității imaginii și a temporizatorului.

Aplicația Camera Assistant va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre trei opțiuni pentru atenuarea imaginii: Dezactivat – Off, Mediu – Medium (50%) și Ridicat – High (100%). Viteza de declanșare a obturatorului poate fi modificată pentru a se activa imediat ce butonul este apăsat, în loc să aștepte ca butonul să fie eliberat. O serie de imagini în rafală, un GIF sau un videoclip pot fi filmate glisând sau ținând apăsat butonul declanșator de pe ecran.

Mai multe telefoane Galaxy vor primi Camera Assistant

Întârzierea obturatorului poate fi îmbunătățită și prin utilizarea aplicației actualizate Camera Assistant, datorită a trei noi setări, potrivit PhoneArena. Prioritatea vitezei va face o fotografie cât mai repede posibil, dar o viteză prea mare va influența calitatea fotografiei. Dezactivarea funcției Auto HDR va elimina, de asemenea, întârzierea obturatorului. Celelalte două setări ale obturatorului include modurile Echilibrat și Prioritate calitate. Primul caută să echilibreze viteza obturatorului împreună cu calitatea imaginii. Quality Priority renunță la o viteză rapidă a obturatorului în favoarea concentrării asupra calității fotografiei realizate.

Obturatorul este un dispozitiv mecanico-electronic a aparatului de fotografiat care controlează trecerea luminii de la obiectiv spre suportul fotosensibil (film foto sau senzor). Obturatorul controlează timpul în care filmul a fost expus la lumină.

Samsung a adăugat și opțiuni suplimentare pentru cronometru. Fotografiile pot fi făcute acum la fiecare o secundă, 1,5 secunde, 2 secunde, 2,5 secunde și 3 secunde. Și dacă telefonul dvs. se încălzește în timp ce faceți fotografii sau videoclipuri, ar putea fi din cauza procesării necesare pentru a suporta orice faceți cu camera. Având luminozitatea ecranului setată până la capăt, ar putea fi un motiv pentru care telefonul se supraîncălzește. Aplicația Camera Assistant poate fi setată să estompeze automat ecranul după 1 minut (sau 10 minute) de înregistrare video.

Deci, ce telefoane primesc Asistentul pentru cameră? Aplicația vine pe seria Galaxy Note 20 și pe toate telefoanele Galaxy S, începând cu seria Galaxy S20 și până la modelele din seria Galaxy S23. De asemenea, va ajunge și la telefoanele Fold și Flip.

Deci, pentru a reitera, aceste telefoane de mai jos Galaxy vor primi aplicația Camera Assistant: