Seria Galaxy S23 primește prima actualizare de securitate

208
Seria Galaxy S23 primeste prima actualizare de securitate
Sursa foto: galaxyclub.nl

Seria Galaxy S23 lansată la începutul acestei luni este încă întoarsă pe toate părțile, pipăită, testată și dezmembrată pentru a satisface curiozitatea specifică omului. Greu de criticat ceva la Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, dar totuși se vor găsi unele lucruri în final. Până atunci prima actualizare de securitate a fost lansată pentru seria Galaxy S23. Este o actualizare relativ mare, dar nu se întâmplă prea multe lucruri aici, cu excepția instalării patch-ului din februarie.

A sosit această actualizare de securitate prea rapid sau nu? Samsung lansează adesea o nouă actualizare pentru un telefon nou aproape simultan cu lansarea dispozitivului în sine. Acest lucru va elimina unele erori și va optimiza performanța. Cu noua serie Galaxy S23, ambele nu au fost necesare urgent până acum. De aceea Samsung a lăsat să treacă ceva timp până la prima actualizare. Acum a sosit ziua.

Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 și Galaxy S23+ primesc prima lor actualizare de firmware. O descărcare de peste 565MB este disponibilă pentru seria Galaxy S23. Acesta este un pachet destul de mare, dar lista de modificări a versiunii de firmware S91xBXXU1AWBD este de fapt surprinzător de scurtă. Există câteva remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității, iar Galaxy S23, S23+ și Galaxy S23 Ultra beneficiază de acestea.

Prima actualizare de securitate lansată pentru seria Galaxy S23

Ca de obicei, Samsung nu menționează care bug va fi remediat sau care părți vor fi mai stabile. Posibil, un anumit decalaj al camerei – care apare ocazional pe Galaxy S23 Ultra – va fi rezolvat, potrivit GalaxyClub. Dar, vom vedea dacă asta se va întâmpla în următoarele ore.

Desigur, va fi instalat și patch-ul de securitate din februarie. Galaxy S23 a fost lansat cu patch-ul din ianuarie la bord, dar acum primim unul mai nou. Patch-ul conține 48 de îmbunătățiri de securitate pentru Android de la Google și șapte pentru One UI de la Samsung.

La început, Android a fost în esență un sistem de operare conceput pentru a fi folosit cu o tastatură. La scurt timp, înainte de lansarea primului telefon Android, lucrurile s-au schimbat pentru a deveni un sistem eminamente tactil.

Am scris la ce actualizări vă puteți aștepta pentru Galaxy S23 în următorii ani. De la corecțiile de securitate care vin până la începutul lui 2028, până la cele patru actualizări majore de Android la versiunile 14, 15, 16 și Android 17. În plus, telefoanele primesc același număr de upgrade-uri majore One UI și chiar câteva intermediare. Vedeți pe I❤️Samsung ce actualizări software și de securitate va primi seria Galaxy S23!

Prima actualizare de securitate pentru seria Galaxy S23 este acum disponibilă pentru toate modelele libere de rețea din Europa, inclusiv în România. Dacă aveți un dispozitiv blocat în rețelele mobile, poate fi necesar să așteptați puțin mai mult. În orice caz, mai devreme sau mai târziu o notificare va apărea automat pe Galaxy S23. Dacă nu doriți să așteptați asta, verificați imediat prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.