Seria Galaxy S23 va putea trimite mesaje prin satelit

240
Seria Galaxy S23 mesaje prin satelit
Sursă foto: via GalaxyClub

Unul dintre trucurile care s-au dovedi „fierbinți” în a doua jumătate a anului 2022 este posibilitatea de a trimite mesaje text prin intermediul rețelelor de satelit. La urma urmei, Apple și Huawei au pus opțiunea în dispozitivele lor recente de top. Marele avantaj: poți trimite mesaje și dacă nu ai acoperire printr-o rețea mobilă obișnuită. Puteți ghici că Samsung nu vrea să rămână în urmă și seria Galaxy S23 va oferi mesaje prin satelit.

Samsung va da seriei Galaxy S23 capacitatea de a trimite mesaje prin satelit. Asta, cel puțin, este ceea ce pretinde presa sud-coreeană – și, desigur, nu este surprinzător. Și într-adevăr, conform ETNews, exact pe asta s-a concentrat Samsung în ultima vreme. Compania ar fi intrat într-un parteneriat cu Iridium – cunoscut pentru rețeaua de 66 de sateliți care face posibilă telefonia prin satelit în întreaga lume. Nu numai mesajele pot fi trimise prin această rețea, dar pot fi efectuate și apeluri, potrivit GalaxyClub. Totuși, trimiterea de mesaje este în primul rând cea mai relevantă funcție pentru modelele din seria Galaxy S23.

Seria Galaxy S23 va putea trimite mesaje prin satelit

Samsung ar dori să pună opțiunea de a trimite SMS prin satelit în primele telefoane de anul viitor. Prin urmare, pare logic ca Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra să fie primele dispozitive care acceptă această funcție. Compania sud-coreeană spune că nu dorește să comenteze astfel de zvonuri.

Galaxy S23 este așteptat la începutul lunii februarie 2023, cu un design ușor rafinat. Dispozitivele vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 2 și în Europa, dar aici va avea o porție și Exynos 2300. În plus, Galaxy S23 și Galaxy S23 + primesc o baterie mai mare, în comparație cu Galaxy S22 și S22+. Cel mai probabil camera principală rămâne de 50MP alături de o cameră cu teleobiectiv de 10MP și una cu unghi ultra-larg de 12MP. Camera frontală este îmbunătățită, va avea 12MP.

Primele telefoane cu o cameră ultra-wide au fost lansate de LG, cu LG G5 în aprilie 2016 și LG V20 în septembrie 2016. Primele telefoane Samsung cu o cameră ultra-wide (123°) au fost Galaxy S10 și Galaxy S10+ lansate în 2019.

Pe Samsung Galaxy S23 Ultra nu se vor schimba prea multe în privința design-ului. Cea mai atrăgătoare actualizare a acestuia va fi camera principală de 200MP. Camerele telefoto rămân modelele familiare de 10MP 3x și 10 megapixeli 10x.

Deși prețurile modelelor Galaxy S23 nu sunt momentan cunoscute, ne așteptăm să fie mai scumpe decât seria S22 la lansare. S23 și S23+ vor fi disponibile în culorile negru, verde, bej și roz deschis. Samsung va avea probabil în continuare câteva culori exclusive pentru Galaxy S23 Ultra. Dacă zvonurile sunt corecte, data oficială de lansare va fi în jurul datei de 17 februarie.