Seria Galaxy S9 primește o nouă actualizare de software, a debutat în SUA

289
Seria Galaxy S9 actualizare SUA
Sursa Foto: SamMobile.com

Seria Samsung Galaxy S9 – Galaxy S9 și Galaxy S9+ – în vârstă de peste patru ani, primește o nouă actualizare de securitate. Un model de peste patru ani este considerat bătrân, dar Samsung nu a uitat această serie emblematică. Acum gigantul tech coreean a lansat o nouă actualizare software pentru seria Galaxy S9. Este impresionant să vedem că două telefoane lansate în urmă cu mai bine de patru ani primesc noi actualizări.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ vine cu versiunea de firmware G96xUSQU9FVB2. Actualizarea a fost lansată pentru modelele de telefoane blocate în rețelele de operator din SUA, potrivit SamMobile. Toate companiile de telefonie mobile din SUA au început să lanseze această actualizare de securitate.

Actualizare de securitate pentru seria Galaxy S9

Noua actualizare aduce corecția de securitate din martie 2022 care rezolvă zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. De asemenea, actualizarea aduce remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității la Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Samsung a lansat seria Galaxy S9 în 2018 cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo la bord. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ au primit actualizarea la Android 9 Pie și interfața Samsung One UI 2 în 2020. În acest moment ambele dispozitive rulează pe sistemul de operare Android 10 și Samsung One UI 2.5. Seria Galaxy S9 a fost scoasă în acest an de pe lista telefoanelor Samsung care mai primesc suport software.

La sfârșitul lui aprilie 2022 Android 8.1 Oreo avea o cotă de piață de 5,9% la nivel global, iar Android 8 Oreo o cotă de piață de 2,7%. Android 11 avea de 34,66%; Android 10 o cotă de piață de 23,27% Android 12 11,73% și Android 9 Pie 11,54%.

Actualizarea trebuie să ajungă în curând la seria Galaxy S9 la utilizatorii din mai multe zone. Dacă sunteți un fan loial, care încă se bucură de un Galaxy S9 sau Galaxy S9+, puteți descărca și instala cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.