Seria Galaxy Tab S8 primește actualizarea din decembrie 2022

241
Seria Galaxy Tab S8 primeste actualizarea din decembrie 2022
Sursa foto: via technoblender.com

Samsung a lansat cea mai recentă actualizare de securitate pentru cele mai noi tablete high-end. Actualizarea de securitate din decembrie 2022 a fost lansată acum pentru seria Galaxy Tab S8 în mai multe țări din Europa. Ca de obicei noul patch de securitate va fi lansat în curând în alte regiuni.

Cea mai recentă actualizare pentru Seria Galaxy Tab S8 are versiunea de firmware X706BXXU3BVL2. Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra primesc aceeași actualizare cu versiunile de firmware X806BXXU3BVL2 și respectiv, X906BXXU3BVL2. Actualizarea are o greutate de aproximativ 8GB pentru fiecare dintre cele trei tablete. În acest moment, actualizarea a fost lansată lansează numai pentru versiunile celulare ale tabletelor. Versiunile Wi-Fi ar putea primi și ele actualizarea în curând, potrivit Technoblender.

Patch-ul de securitate din decembrie lansat pentru seria Galaxy Tab S8

Patch-ul de securitate din decembrie 2022 pentru seria Galaxy Tab S8 remediază 93 de vulnerabilități de securitate. 67 dintre ele sunt comune (aproape) tuturor dispozitivelor Android. De asemenea, ar putea remedia unele erori care au apărut după actualizarea tabletelor la Android 13 și One UI 5.0. Ca de obicei, stabilitatea și fiabilitatea au fost și ele îmbunătățite.

La jumătatea lunii noiembrie Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra au primit Android 13 și One UI 5.0. Atunci toate cele trei tablete au primit o grămadă de noi bunătăți despre care am scris la acea dată. Actualizarea din decembrie nu aduce noi funcții, se axează doar pe problemele de securitate și unele reglaje în urma actualizării recente de software.

Prima teorie despre software, înainte de crearea computerelor pe care le știm azi, a fost propusă de Alan Turing în 1935. Turing a fost un informatician, matematician și criptanalist, considerat părintele informaticii și inteligenței artificiale teoretice.

Este important să vă mențineți dispozitivul la zi cu cel mai recent software pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai recente funcții și remedieri de securitate. Dacă dețineți o tabletă din seria Galaxy Tab S8, vă recomandăm să descărcați actualizarea de securitate imediat ce aceasta devine disponibilă.

Dacă sunteți un utilizator al unei tablete din seria Galaxy Tab S8 în Europa trebuie să primiți o notificare de actualizare. Puteți verifica și manual dacă actualizarea a sosit mergând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.