Seria Galaxy Tab S9 actualizată la Android 14 și One UI 6

257
Android 14 seria Galaxy Tab S9
Sursa foto: via samlover.com

Samsung este în plin fuleu cu actualizarea dispozitivelor sale la Android 14 și One UI 6.0. Dacă până acum noul sistem de operare a ajuns doar pe telefoane, acum Samsung trece și la tablete. Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra – seria Galaxy Tab S9 – vor primi cele mai noi caracteristici One UI 6 și Android 14.

Noua actualizarea pentru seria Galaxy Tab S9 a fost lansată inițial în Germania și este de așteptat să fie disponibil în alte părți ale Europei în scurt timp. Utilizatorii care au folosesc Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra vor primi noua actualizare cu numerele de versiune de firmware X716BXXU1BWK6, X816BXXU1BWK6 și, respectiv, X916BXXU1BWK6.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Merită remarcat faptul că noua actualizare aduce și patch-ul de securitate din noiembrie 2023. Acesta rezolvă mai multe probleme apărute în ultimul timp în sistemul de operare Android, dar și la interfața One UI a Samsung. Cu noua corecție de securitate cele trei tablete vor fi mai sigure din toate punctele de vedere, potrivit SamLover.

Actualizarea va aduce o multitudine de funcții noi și vor îmbunătăți mai multe funcții incorporate. Amintim aici, printre altele, Panoul rapid, Ecranul de pornire, Ecranul de blocare, Vremea, Cameră, Galerie și multe altele. Cu toate aceste noi funcții și îmbunătățiri, compania a făcut tot posibilul să ofere mai multă utilitate pentru dispozitive. În acest fel utilizatorii de tabletelor din seria Galaxy Tab S9 vor fi mult mai productivi.

Tabletele au apărut în mai multe lucrări SF în a doua jumătate a secolului XX, contribuind la promovarea și diseminarea conceptului către publicul larg. Isaac Asimov a descris primul un Calculator Pad în romanul său Foundation (1951).

În plus, cea mai recentă actualizare aduce și câteva îmbunătățiri utile care au făcut mai multe aplicații mai ușor de utilizat și mai interactive. Acestea includ Samsung Internet, Memento, Moduri și rutine, Samsung Calendar etc.

Dacă utilizați Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra veți primi o notificare de actualizare. Dacă notificarea nu a sosit încă puteți verifica și manual, accesând Setări –> Actualizare software. Dacă este acolo actualizarea apăsați Descărcați și instalați.

Pentru că este o actualizare mare vă recomandăm să aveți peste 50% încărcare a bateriei. De asemenea, este posibil ca bateria să se descarce mai repede următoarele zile după actualizare, până când vor fi optimizate toate aplicațiile. Dar, totul va reveni rapid la normal. În același timp vă recomandăm aveți o conexiune Wi-Fi stabilă pentru a descărca această actualizare mare.