Seria Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE disponibile în România

297
Samsung Galaxy Tab S9 FE si Galaxy Buds FE sunt acum disponibile in România
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat recent noile tablete Galaxy Tab S9 FE și Galaxy S9 FE+, dar și Galaxy Buds FE. Cunoscute pentru designul lor iconic și durabil, performanță avansată, capabilități de cameră și audio de vârf și multe altele – acestea sunt cele mai puternice dispozitive FE lansate de Samsung. Acum seria Galaxy Tab S9 FE și căștile Galaxy Bds FE sunt disponibile și în România.

,,La Samsung, ne-am luat angajamentul să aducem inovație de clasă mondială pentru toată lumea prin experiențe de utilizare epice care se potrivesc stilului lor de viață. Noile noastre dispozitive FE sunt pline de capabilități premium. Acestea, ca parte a unui ecosistem conectat, permit utilizatorilor Galaxy să-și maximizeze creativitatea și productivitatea.” A declarat TM Roh, președinte și șef al Diviziei de Mobile eXperience din cadrul Samsung Electronics, potrivit The Practice România.

Seria Galaxy Tab S9 FE: performanță, creativitate și S Pen

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ asigură acces la divertisment, creativitate și productivitate, în același timp, fără probleme. Cu aceste două dispozitive portabile și puternice, mai mulți utilizatori pot experimenta acum versatilitatea seriei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studenții, artiștii, jucătorii și mulți alții își vor explora pasiunile și își vor face treaba cu viteză îmbunătățită a dispozitivului și performanță chiar mai bună  comparativ cu seria FE anterioară.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Utilizatorii pot viziona sau crea conținut acasă, la serviciu, sau în locurile preferate pe ecranele de 10,9 inch (27,6 cm) ale Galaxy Tab S9 FE și 12,4 inch (31.4 cm) ale Tab S9 FE+. Ambele ecrane au rata de reîmprospătare de 90 Hz. Caracteristica Vision Booster îmbunătățește vizibilitatea în mediile exterioare, optimizând culoarea și contrastul, în special în zonele întunecate ale ecranului. La fel ca seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Tab S9 FE este certificată IP68. Inclusiv S Pen-ul celor două tablete este certificat IP68. Seria Galaxy Tab S9 FE va primi patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă în România începând de la 2.599 lei în patru culori: Mint, Silver Gray și Lavender. Cei care vor cumpăra o tabletă cu 256 GB de memorie RAM o vor primi la prețul uneia de 128 GB, precum și 300 de lei prin Samsung Trade. Oferta este valabilă până pe 22 octombrie.

Experiența audio excelentă cu Samsung Galaxy Buds FE

Noile căști Samsung Galaxy Buds FE aduc experiența audio de vârf a Samsung mai aproape de și mai mulți utilizatori. Bass-ul puternic oferă un sunet profund care permite oamenilor să se bucure de muzică așa cum a fost creată de artist. Basul este dublat de Active Noise Cancellation (ANC) și Ambient Sound puternic. De asemenea, beamforming-ul personalizat automat al sistemului avansat cu trei microfoane, împreună cu Rețeaua Neurală Profundă alimentată de AI (DNN – Deep Neutral Network), separă vocea utilizatorului de zgomotele de fundal nedorite pentru apeluri mai clare.

Cu cea mai mare durată de viață a bateriei din seria Buds, Samsung Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căștile și până la 30 de ore în total, inclusiv carcasa de încărcare. Cu ANC sunt disponibile până la 6 ore de redare cu căștile și până la 21 de ore în total, inclusiv carcasa. Inspirat de designul iconic și ergonomic al seriei, mugurii Galaxy Buds FE sunt concepuți pentru a fi suficient de confortabili pentru a fi purtați mult timp. De asemenea, oferă o potrivire mai personalizată cu trei dimensiuni diferite de capete și două dimensiuni diferite pentru aripi.

Galaxy Buds FE sunt acum disponibile în România începând de la 549 lei în două culori: Graphite și White. Cei care cumpără noile căști vor primi un wireless charger cadou, oferta fiind valabilă până pe 22 octombrie.

Un ecosistem Galaxy conectat perfect cu dispozitive construite cu grijă pentru planetă

Cu noile dispozitive FE, întreaga putere a ecosistemului Galaxy conectat poate fi experimentat mai ușor. Productivitatea este intuitivă cu Multi Control și permite utilizatorilor să tragă și să plaseze conținut cu ușurință între diferite dispozitive Galaxy. În același timp pot să transfere pur și simplu videoclipuri sau imagini de pe smartphone la tabletă cu Quick Share, pentru a le edita mai ușor.

Atunci când vine timpul pentru divertisment captivant, Galaxy Buds FE sunt companionii perfecți. Auto Switch comută inteligent sunetul între smartphone, tabletă/ceas/televizor – în funcție de utilizarea ta, fără ajustări manuale necesare. De asemenea, SmartThings Find permite identificarea Buds-urilor dispărute și declanșarea unei alarme pentru a le găsi.

Noile produse din seria FE, datorită capabilităților de conectare de care dispun, susțin angajamentul Samsung de a oferi experiențe sigure și private. Seria Galaxy Tab S9 FE este protejată de Samsung Knox. Asta înseamnă că informațiile personale sunt păstrate automat în siguranță.

Cu cele mai recente dispozitive FE, Samsung duce mai departe angajamentul față de mediu prin extinderea inovațiilor sale cu scop la nivelul întregului ecosistem. Seria Galaxy Tab S9 FE este alcătuită din materiale reciclate. Anumite componente interne și externe utilizează aluminiu reciclat din pre-consum și plastic reciclat din post-consum.

Susținerea unui impact pozitiv mai mare asupra planetei nu se oprește la smartphone-uri și tablete. Galaxy Buds FE includ în construcție materiale plastice reciclate provenite din plase de pescuit abandonate și butoaie de apă.

Seria Galaxy Tab S9 FE și Buds FE sunt disponibile și în România, pe http://samsung.com/ro, precum și la partenerii autorizați. Pentru a afla mai multe despre seria Galaxy Tab S9 FE, vă rugăm să vizitați: http://www.samsung.com/galaxy-tab. Pentru a afla mai multe despre Galaxy Buds FE, vă rugăm să vizitați: http://www.samsung.com/galaxy-buds/.