Seria Galaxy Tab S9 – fotografii oficiale de presă

255
Seria Galaxy Tab S9 fotografii oficiale de presa
Sursa foto: @_snoopytech_

Samsung este la aproximativ o lună și o săptămână distanță de lansarea de noi dispozitive Galaxy. Dacă am contabilizat bine este al 27-lea eveniment Samsung Galaxy Unpacked organizat de gigantul sud-coreean. Cu atât de puțin timp înainte de lansare informațiile despre viitoarele modele vin în ritm incredibil. Acum avem fotografii oficiale de presă cu seria Galaxy Tab S9. De obicei facem o selecție înainte de a publica ceva, pentru că sunt și multe zvonuri greu de crezut chiar și pentru noi cu o oarecare experiență în domeniu.

Ultima informație demnă de încredere vine de la un cunoscut leaker, sub forma unor fotografii oficiale de presă cu seria Galaxy Tab S9. Seria va cuprinde pe Galaxy Tab S9, Tab S9+, cu Galaxy Tab S9 Ultra setat să fie șeful acestei serii.

Seria Galaxy Tab S9 cu Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy

Potrivit colegilor noștri de la Notebookcheck, @_snoopytech_ a împărtășit primele fotografii oficiale cu seria Galaxy Tab S9. Vă reamintim că de câteva zile modelele Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra au fost certificate de Comisia Federală de Comunicații (FCC) din SUA. De altfel, aceste fotografii urmează celor apărute cu Samsung Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Galaxy Watch 6.

Recent am publicat fotografii cu seria Watch 6, confirmând intenția Samsung de a oferi patru ceasuri inteligente în acest an. În comparație, Samsung va lansa seria Galaxy Tab S9 în trei dimensiuni, cu diagonale de ecran de 11 inch (27,94 centimetri), 12,4 inch (31,50 cm) și un uriaș 14,6 inch (37,08 cm). Aceste diagonale se traduc în ecrane pentru Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și, respectiv, Galaxy Tab S9 Ultra.

CAD – Computer-aided design sau proiectare asistată de calculator. CAD este folosit în aproape toate ramurile de tehnologie. În arhitectură, inginerie civilă și mecanică, inginerie electrică și disciplinele lor, până la tehnologii dentare.

După cum sugerează randările bazate pe CAD, Tab S9 Ultra preia designul predecesorului său Galaxy Tab S8 Ultra, inclusiv crestătura pentru două camere frontale. Imaginile confirmă că acest lucru se va aplica și pentru Galaxy Tab S9 și Galaxy Tab S9+. Dar, acestea par să aibă rame ceva mai groase decât modelele de anul trecut.

Alte detalii despre viitoarele tablete emblematice nu au apărut încă. Totuși, știm că Samsung își va echipa trioul cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Sunt zvonuri că Samsung va echipa pe Galaxy Tab S9 Ultra cu un nou ecran, deși încă unul OLED. Recent a apărut și setul complet de accesorii pentru viitoarele tablete high-end, cu produse noi precum S Pen Pro 2 și carcasa pentru ecran NotePaper.