Seria Galaxy Watch 4: actualizare pentru a rezolva problemele anterioare

240
seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Recent am scris că ultima actualizare pentru seria Galaxy Watch 4 a cauzat probleme unor utilizatori și Samsung a întrerupt actualizarea. Atunci Samsung a promis că va reveni cu o nouă actualizare pentru a rezolva problema. Acum acest lucru s-a întâmplat.

În actualizarea recentă a firmware-ului, cea cu probleme, Samsung aproape și-a transformat mai multe din ceasurile Galaxy Watch 4 în dispozitive inerte cu software-ul defect. Acum Samsung repară ce a stricat. Utilizatorii din Coreea de Sud primesc o nouă versiune ​​de firmware pe care o pot instala în siguranță. Cu toate acestea, compania avertizează utilizatorii să-și facă copii de rezervă pentru datele de pe Galaxy Watch 4 sau Watch 4 Classic în cazul unei alte deteriorări. Noul firmware se termină cu VK4 și se lansează succesiv pentru utilizatorii din seria Galaxy Watch 4.

Samsung repară ce a stricat la seria Galaxy Watch 4

După ce a primit plângeri de la mai mulți de utilizatori, Samsung a oprit ulterior actualizarea pentru a remedia problema. Actualizarea precedent a cauzat o problemă de descărcare a bateriei pentru ca apoi dispozitivul să se oprească complet. Utilizatorii nu au mai putut porni ceasurile din seria Samsung Galaxy Watch 4 din cauza opririi continue.

Prejudiciul a fost atât de grav, încât Samsung a cerut utilizatorilor să-și trimită ceasurile la centrul de service Samsung. Compania a diagnosticat apoi problema eliminând o bucată „coruptă” din codul sursă. Acum, toți utilizatorii pot descărca noua versiune pentru a remedia problema precedentă. Trebuie să menționăm că nu toate ceasurile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic au avut această problemă.

TizenHelp este un site web tehnologic ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

Potrivit TizenHelp, actualizarea nu este disponibilă pentru toți utilizatorii Galaxy Watch 4, nici măcar în țara de origine. Mai întâi Samsung dorește să se asigure că software-ul actualizat funcționează bine și că nu mai există nicio problemă. Experimentul Samsung are loc pe teren propriu.

Noua versiune de firmware este acum disponibilă pentru instalare în Coreea de Sud. Dacă doriți să utilizați cea mai recentă versiune, deschideți aplicația Galaxy Wearable și descărcați-o. Rețineți că, înainte de a descărca noua actualizare, trebuie să faceți o copie de rezervă într-un loc sigur a ceasului inteligent. Dacă lucrurile merg bine cu noua actualizare, Samsung o va lansa la nivel global.