Seria Galaxy Watch 4 primește un nou patch de securitate și alte bunătăți

283
Seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru seria Galaxy Watch 4. Actualizarea vine cu versiunea de firmware R8*0XXU1FVD4 și aduce corecția de securitate Android din mai 2022. Atât modelul mai mic Galaxy Watch 4, cât și Galaxy Watch 4 Classic primesc noul pachet OTA (over the air).

Cea mai recentă actualizare pentru cele mai noi ceasuri inteligente de la Samsung este disponibilă momentan utilizatorilor din SUA, precum și din țara natală a companiei, Coreea de Sud. Noua actualizare pentru seria Galaxy Watch 4 trebui să ajungă în mai mulre regiuni în următoarele câteva zile.

Jurnalul oficial de modificări pentru actualizare nu menționează nicio caracteristică nouă sau îmbunătățire. Pur și simplu vorbește despre o stabilitate și fiabilitate îmbunătățită a sistemului, împreună cu cel mai recent patch de securitate. Dar, actualizarea cântărește aproape 100 MB pentru modelul Samsung Galaxy Watch 4, așa că ar putea exista ceva modificări.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

O nouă actualizare de software pentru seria Galaxy Watch 4

Dacă utilizați oricare dintre cele mai recente ceasuri inteligente de la Samsung, ar trebui să primiți în curând noua actualizare. Aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat vă va anunța despre lansarea OTA odată ce este disponibilă, potrivit AndroidHeadlines. Puteți, de asemenea, să accesați Setările ceasului din aplicație și să apăsați pe opțiunea de actualizare a software-ului Watch pentru a verifica manual actualizările.

Vorbind despre aplicația Galaxy Wearable, recent a primit și ea actualizare. Noua versiune adaugă posibilitatea de a se actualiza automat. Dacă este pornită, aplicația se va actualiza la cea mai recentă versiune când este disponibilă, în funcție de setările de rețea. Puteți seta aplicația să se actualizeze automat prin Wi-Fi sau conexiune celulară sau ambele.

Sistemul de operare Tizen este bazat pe Linux și utilizat în principal de către Samsung. Este prezent pe smartphone-uri, smartwatch-uri, pe camerele Samsung dar și pe televizoare sau electrocasnice. Tizen este un sistem open-source.

Samsung a lansat seria Galaxy Watch 4 la mijlocul anului 2021. Dispozitivele vin în două modele, fiecare având două variante de dimensiune și două variante de conectivitate. Dispozitivele marchează revenirea companiei Samsung pe platforma de ceasuri Wear OS de la Google. Modelele anterioare rulau pe sistemul de operare Tizen, folosit de Samsung pe televizoarele inteligente și pe dispozitivele IoT (Internet of Things).

Debutate cu Wear OS 3.0, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic sunt încă singurele smartwatch-uri care rulează cea mai recentă versiune a platformei mobile Google. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune ceasuri inteligente pentru utilizatorii de Android. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Watch 4!