Seria Galaxy Watch 6: baterii puțin mai mari pe viitoarele ceasuri

211
Seria Galaxy Watch 6 baterii putin mai mari
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Cel mai probabil seria Galaxy Watch 6, compusă din Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Pro va fi lansată în august/septembrie. Deja încep să apară tot mai multe informații despre viitoarele ceasuri inteligente Samsung. Acum am aflat primele date despre baterii la Galaxy Watch 6. Acestea sunt cu o fracțiune mai mari decât cele din seria Galaxy Watch 5, conform certificărilor din Coreea de Sud.

Este clar că Samsung este ocupat să dezvolte următoarea generație de ceasuri inteligente – Galaxy Watch 6. Recent, au apărut zvonuri despre un design reînnoit, cu sticlă curbată. Deocamdată, alte detalii rămân rare. Cu toate acestea, acum aflăm mai multe despre o altă componentă importantă: bateria.

Seria Galaxy Watch 6 va avea bateriile un pic mai mari

Bateriile din seria Galaxy Watch 6 vor apărea în curând cu numerele de model SM-R93x și SM-R94x, conform GalaxyClub. Primul este modelul de 40 de milimetri. Bateria sa poartă codul de produs EB-BR935ABY. Deși claritatea imaginii lasă de dorit, se vede că această baterie are o capacitate tipică (anunțată) de 300 mAh. Modelul Galaxy Watch 5 de 40 mm are o baterie de 284 mAh.

A doua baterie este pentru versiunea de 44 de milimetri a Watch 6 și poartă codul de produs EB-BR945ABY. Aici vedem o capacitate tipică anunțată de 425 mAh. Capacitatea nominală pare să fie de 412 mAh. Samsung Galaxy Watch 5 de 44 mm comparabil are o capacitate tipică de 410 mAh și o capacitate nominală de 397 mAh. Autoritatea de certificare Safety Korea se ocupă în Coreea de Sud de certificarea bateriilor de pe diferitele dispozitive electronice.

Safety Korea este un laborator de testare din Coreea de Sud acreditat la nivel internațional. Safety Korea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Ambele modele de bază din seria Galaxy Watch 6 vor avea o baterie puțin mai mare decât predecesorii lor. Nu trebuie să uităm că viitoarele baterii, însoțite cel mai probabil de un nou procesor mai eficient energetic, vor duce la o durată de viață a bateriei mai mare.

Dar, va exista și un Galaxy Watch 6 Pro? Ceea ce nu știm momentan este dacă Samsung va adăuga un alt model Pro la noua gamă. Samsung Galaxy Watch 5 Pro este ceasul cu cea mai mare capacitate a bateriei: 590 mAh. Un Watch 6 Pro ar putea, prin urmare, să depășească 600 mAh aici – dacă există. Dar nu putem confirma acest lucru încă.