Samsung Wallet aduce suport extins pentru ID-urile studenților

348
Samsung Wallet aduce suport estins pentru ID studenti
Sursa foto: via lifewire.com

Portofelul Samsung Wallet are acum doar un an, dar merge la școală! Portofelul Samsung, care combină Samsung Pay și Samsung Pass, adaugă acum suport pentru ID-urile studenților la mai multe colegii din SUA. Studenții din zeci de campusuri din SUA își pot stoca și utiliza acum ID-urile de student cu Samsung Wallet.

Samsung Wallet – Portofelul Samsung s-a extins în mod constant dincolo de stocarea cardurilor de credit. Cea mai recentă actualizare a sa oferă acum suport pentru ID-urile digitale ale studenților pentru colegiile participante. Serviciul Samsung acoperă 68 de instituții în acest moment, deși Samsung nu a furnizat o listă completă, cu planuri de extindere în viitor.

Potrivit companiei Samsung, „68 de colegii, universități și institute de învățământ superior” au acum noul sistem de identificare a studenților. Acesta le va permite studenților să-și folosească dispozitivele Galaxy pentru a prezenta o versiune digitală a identificării lor oriunde este nevoie.

Suport extins pentru ID-urile studenților cu Samsung Wallet

Suportul suplimentar pentru ID-urile studenților a fost implementat de Samsung în colaborare cu Transact Campus și oferă platforme centrate pe mobil într-un mare număr de campusuri. Salvând ID-ul în Samsung Wallet (și pe un dispozitiv Galaxy compatibil), studenții vor avea opțiunea de a-și folosi telefonul în locul cărții de identitate pentru a deschide camera de cămin și alte facilități. În plus, dacă telefonul lor acceptă Near Field Communications (NFC) și campusul este configurat pentru aceasta, își vor putea folosi ID-urile prin telefon pentru plăți fără contact.

Near Field Communications este o tehnologie bazată pe identificarea prin frecvență radio. Charles Walton a inventat NFC și a obținut primul brevet pentru un obiect care utilizează Radio-Frequency Identification (RFID) în 1983.

Și alte câteva funcții Samsung Wallet vor fi disponibile cu noul suport pentru ID student. De exemplu: Power Reserve și Fast Mode. Cu Power Reserve, telefonul poate fi folosit în continuare în locul unei cărți de identitate pentru accesul la clădire, chiar dacă este oprit (într-o fereastră de aproximativ 24 de ore). Modul rapid – Fast Mode, le permite elevilor să-și atingă telefonul pentru verificarea ID-ului fără să-l mai deblocheze. Condiția este ca telefonul să accepte NFC și opțiunea să fie activată.

Asistența pentru ID-ul studenților pe Samsung Wallet a fost lansată în Statele Unite pentru mai multe telefoane Samsung Galaxy. Este disponibilă pe seria Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22 și Galaxy S23, potrivit Lifewire. Seria Galaxy Note 20, Galaxy A53 și toate modelele Flip și Fold, inclusiv Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 sunt incluse. Asistența pentru ceasurile Galaxy Watch este în lucru și planificată pentru mai târziu în această toamnă.