Samsung Wallet, Thermo Check și WhatsApp vin în seria Galaxy Watch

349
SamsungWallet Thermo Check si WhatsApp vin in seria Galaxy Watch
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung tocmai a anunțat noi facilități și funcții pentru viitoarele sale ceasuri inteligente. O gamă de aplicații noi pentru seria Galaxy Watch va aduce experiențe mai receptive, adaptabile și multifuncționale pentru utilizatorii Galaxy. Cu Samsung Wallet, Thermo Check și WhatsApp, utilizatorii pot face mai mult decât oricând direct de la încheietura mâinii. Disponibilitatea acestor funcții poate varia în funcție de model, piață și smartphone-ul asociat.

Prin introducerea acestor noi funcții, seria Samsung Galaxy Watch va câștiga funcții mai versatile și o utilizare mai eficientă. Pe lângă Samsung Wallet, Thermo Check și WhatsApp vin în seria Galaxy Watch și alte lucruri vor fi dezvăluite la Unpacked pe 26 iulie. Astfel Samsung își extinde ecosistemul de aplicații disponibil pe ceasurile sale inteligente și va îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Seria Galaxy Watch primește Samsung Wallet, Thermo Check și WhatsApp

Samsung Wallet. Anul trecut, Samsung Wallet a combinat Samsung Pay cu Samsung Pass pentru a consolida mai multe portofele utilizatorilor de smartphone-uri. Acum, Samsung Wallet va veni și la noua serie de ceasuri inteligente Samsung. Cu aplicația all-in-one Samsung Wallet, utilizatorii pot face cu ușurință plăți, pot furniza ID-uri și pot avea bilete la spectacole chiar pe smartwatch-ul lor.

Thermo Check – verificare termică. Noua aplicație Thermo Check permite utilizatorilor să măsoare cu ușurință temperatura mediului înconjurător, de la mesele pe care urmează să le mănânce până la apa în care urmează să înoate, totul fără a fi necesar niciun contact fizic. Seria Galaxy Watch 6 va putea spune dacă mâncarea este fierbinte sau nu. Thermo Check va fi disponibil mai întâi pe viitoarele ceasuri Samsung și va fi extins ulterior la seria Galaxy Watch 5. Descărcați aplicația prin Google Play și asociați-o cu un ceas compatibil!

Google Play este un serviciu Google, un magazin online cu peste două milioane de aplicații și jocuri. Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012, după ce Google a hotărât să cumpere acțiunile sistemului de operare Android.

WhatsApp. Într-o nouă expansiune a ecosistemului unificat Wear OS, utilizatorii de Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4 pot folosi acum prima aplicație de ceas inteligent de la WhatsApp. Aplicația va permite utilizatorilor să continue conversațiile, să răspundă la mesaje prin voce și chiar să răspundă la apeluri, totul fără a fi nevoie să-și scoată telefoanele. Puteți descărca aplicația prin Google Play și apoi să asociați WharsApp cu ceasurile Watch 4 sau Watch 5. Aplicația a fost deja lansată, potrivit Samsung Newsroom. Disponibilitatea poate varia în funcție de dispozitiv.