Seria Galaxy Watch 7 cu cip Exynos W940 și în trei variante

96
Seria galaxy watch 7
Sursă foto: TechRadar

Acum câteva zile am scris că Samsung se gândește serios să lanseze un nou smartwatch cu un ecran mai pătrat. Acum, noi zvonuri dezvăluie mai multe informații despre seria Galaxy Watch 7 și aduc o surpriză dacă informațiile ajung să fie corecte. Seria Galaxy Watch 7 va avea trei variante și cipul Exynos W940 cu o eficiență energetică cu 50% mai bună.

Potrivit SamMobile care citează o sursă proprie, seria Galaxy Watch 7 va veni în trei variante. Un model Classic, un model Pro și încă unul. Noua variantă a ceasului inteligent ar putea avea designul ecranului mai pătrat despre care am scris recent. Dacă aceste informații sunt corecte, va fi prima dată când Samsung lansează trei versiuni ale Galaxy Watch.

Un alt zvon, de la tipsterul @TheGalox_, susține că Exynos W940, care se așteaptă să fie utilizat în seria Galaxy Watch 7, va fi cu 50% mai eficient din punct de vedere energetic decât Exynos W930 folosit în seria Galaxy Watch 6. Mai mult, viitorul Exynos W940 pentru purtabile va fi cu 30% mai rapid decât modelul anterior.

Cu aceste specificații procesorul Samsung Exynos W940 va oferi viitoarei serii Galaxy Watch 7 un impuls foarte mare pentru a concura cu OnePlus Watch 2, Pixel Watch 2 și Xiaomi Watch 2. Vă reamintim că aceste trei modele utilizează un procesor Snapdragon Wear de 4 nm de la Qualcomm.

Pixel Watch este o serie smartwatch-uri Wear OS concepute, dezvoltate și comercializate de compania Google ca parte a liniei de produse Google Pixel. Pixel Watch a fost anunțat oficial pe 6 octombrie 2022 în Statele Unite.

Au mai fost informații că Exynos W940 ar fi primul cip Samsung fabricat procesul de 3 nm al Samsung Foundry. Dacă este într-adevăr adevărat, atunci afirmațiile că ar fi cu 50% mai eficient energetic și cu 30% mai rapid ar putea fi de fapt posibile. Dacă da, afirmațiile privind creșterea eficienței energetice și creșterea vitezei nu sunt doar plauzibile, ci și probabile. Deci, se așteptăm ca seria Galaxy Watch 7 și fie mai puternică și mai autonomă.

Cu toate acestea, este bine să abordăm aceste zvonuri cu prudență. Sursa @TheGalox_ are un bilanț mixt când vine vorba de predicții. Indiferent, ar trebui să aflăm în curând mai multe despre viitoarele ceasuri inteligente de la Samsung, care se așteaptă să fie dezvăluite oficial în această vară. Acestea ar putea fi lansate la Galaxy Unpacked la Paris. Nu vor lipsi de la Paris nici Samsung Galaxy Ring, Flip 6 și Fold 6.