Cum să folosiți corect căștile Galaxy Buds – videoclip Samsung

277
Videoclip cu modul in care să folositi corect castile Galaxy Buds
Sursa Foto: via phonearena.com

Regretatul Steve Jobs a spus „nu îl țineți bine” atunci când iPhone 4 a fost lansat pentru prima dată în 2010. Dispozitivul ar fi pierdut din barele de semnal și apelurile nu intrau dacă telefonul era ținut în așa fel încât mâna utilizatorului să acopere colțurile din stânga ale dispozitivului. Atingerea umană părea să interfereze cu antena care înfășura dispozitivul. Deci cum trebuie să folosim corect căștile Galaxy Buds pentru eficiență maximă?

Revenind puțin la întâmplarea cu iPhone 4, problema a fost cunoscută drept #Antennagate și a dus la celebra declarație „You’re holding it wrong” făcută de Jobs. Apple a livrat apoi protecții din cauciuc proprietarilor de iPhone 4 care au cumpărat un model. A trecut atât de mult timp încât totul pare un vis. Nu se pune problema de așa ceva la căștile Galaxy Buds, dar nu toată lumea la folosește corect. Articolul acesta este pentru toate căștile Samsung Galaxy Buds, amintim aici doar pe Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds+.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum să folosiți căștile Galaxy Buds în mod corect

Introducerea de mai sus este un preambul la recenta lansare a companiei Samsung a unui videoclip care se intitulează „Folosește Galaxy Buds în mod corect”. Samsung spune: „Conectează-ți Galaxy Buds cu ușurință. Rămâi cufundat pe deplin în muzica ta și schimbă setarea pentru un sunet mai bun în timpul apelurilor”. Videoclipul încerca să-i ajute pe cei care nu își pot conecta căștile Galaxy Buds. Samsung (prin videoclip) recomandă câteva „soluții simple”, conform PhoneArena. Odată ce înveți cum să folosești Galaxy Buds în mod corect o să vă dați seama că sună altfel.

În primul rând, ar trebui să verificați dacă Bluetooth este activat pe telefon. Atingerea pictogramei Bluetooth de pe panoul rapid al telefonului este modalitatea de a face acest lucru. Asigurați-vă că dispozitivul la care doriți să se conecteze Galaxy Buds este în modul de asociere. Sau de pe telefon puteți accesa Setări -> Conexiuni -> Bluetooth și vă asigurați că Bluetooth este activat.

Dacă mugurii Galaxy Buds încă nu sunt detectați, deschideți carcasa căștilor pentru a le permite să se conecteze automat la telefon. Galaxy Buds trebuie să se afle în raza de acțiune Bluetooth a telefonului (~10 metri) pentru ca acestea să se împerecheze cu smartphone-ul. Trebuie să stați departe de orice dispozitiv electronic care ar putea cauza interferențe. Dacă nu puteți împerechea căștile Galaxy Buds în decurs de 3 minute după deschiderea carcasei, modul de asociere este oprit și vă solicită să deschideți carcasa din nou pentru o nouă încercare.

O altă modalitate de a împerechea Galaxy Buds este să le țineți apăsat timp de trei secunde în timp ce sunt în urechi. Pentru Galaxy Buds Live, touchpad-ul se găsește în jumătatea superioară a căștii.

Anularea activă a zgomotului (ANC) o caracteristică excelentă pe căștile Samsung

Dacă dețineți Galaxy Buds 2, plasați-le în carcasa de încărcare și țineți apăsat timp de trei secunde pentru le va asocia cu un alt dispozitiv Bluetooth (cum ar fi telefonul dvs.). Atunci când apare promptul pop-up pe ecranul telefonului dvs., atingeți Conectare pentru a finaliza sarcina.

Anularea activă a zgomotului (ANC) este caracteristica care reduce zgomotul de fundal nedorit. În acest fel puteți auzi mai bine melodiile pe stradă sau în alte condiții. Pentru a activa ANC pe căștile Galaxy Buds, apăsați și țineți apăsat una dintre căști în timp ce le purtați pe ambele. De asemenea, puteți activa funcția din aplicația Galaxy Wearable de pe telefon.

Deschideți aplicația și verificați dacă controlul sunetului ambiental este dezactivat și atingeți Anularea activă a zgomotului. De asemenea, un widget de pe ecranul de pornire poate activa ANC. Dacă nu vedeți ANC activat pe dispozitivul dvs., Samsung spune că va trebui să verificați pentru a vă asigura că vârfurile urechilor și canelurile căștilor sunt bine instalate în urechi.

Vedeți în videoclip cum să vă asigurați că vârful urechii este aliniat corect cu nivelul căștii. Pentru ca ANC să funcționeze, căștile Galaxy Buds trebuie să fie purtate corespunzător în urechi. Pentru a face acest lucru, ar trebui să țineți căștile pentru a putea vedea semnele de direcție imprimate pe ele.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum obțineți un sunet mai bun în timpul apelurilor de la căștile Buds

Folosind marcajele de direcție ca ghid, introduceți căștile drept în urechi fără a le roti. Cu Galaxy Buds 2 și versiuni ulterioare, puteți utiliza aplicația Galaxy Wearable pentru a determina dacă le purtați corect. Dacă nu obțineți o potrivire bună, ar putea fi necesar să treceți la o dimensiune mai mare a vârfului urechii pentru a obține o etanșare mai strânsă (vârfurile pentru urechi vin în trei dimensiuni: mici, medii și mari).

Samsung oferă și câteva sfaturi pentru un sunet mai bun la un apel telefonic în timp ce utilizați Galaxy Buds. În timpul unui apel, selectați Sunet ambiental pentru o experiență mai bună la apel. Pentru a face acest lucru, accesați aplicația Wearable de pe telefon, atingeți Setările căștilor și selectați Sunete ambientale în timpul apelurilor. Activați funcția și asta este. Vedeți pe I❤️Samsung ce căști wireless Samsung Galaxy Buds ar trebui să cumperi în 2021!