Samsung a înregistrat o nouă serie de smartphone-uri, Samsung Rize

797

Samsung a depus cereri de înregistrare de marcă comercială în mai multe țări, pentru o serie de smartphone-uri Rize. Samsung Rize10, Rize20 și Rize30. Recent, la sfârșitul lunii noiembrie, site-ul LetsGoDigital a scris că Samsung a depus cerere pentru marcă comercială, pentru un smartphone nou în Regatul Unit. Era pentru numele Samsung Rize. Acum Samsung a solicitat mai multe nume de marcă pentru această nouă serie.

Samsung Electronics a depus trei cereri de marcă la 6 decembrie 2018 în Marea Britanie la Oficiul Proprietății Intelectuale. Acestea sunt pentru numele Samsung Rize10, Samsung Rize20 și Samsung Rize30. Toate cele trei nume de marcă sunt clasificate ca „smartphone”. Cererile de marcă au fost depuse de agentul Fieldfisher LLP din Londra, care a mai depus astfel de cereri pentru Samsung. Tot pentru numele Rize au fost depusă o cerere de marcă comercială și în Mexic.

Este posibil ca cele trei modele Rize să fie smartphone-uri mai modeste

Aceste denumiri sunt asemănătoare cu sistemul de numire pe care Samsung îl aplică pentru alte două serii în 2019. Gigantul tech lucrează la o nouă serie Galaxy A și a rezervat denumiri cum ar fi Galaxy A30 și Galaxy A50. De asemenea, noile dispozitive din seria Galaxy M vor purta denumiri apropiate, cu telefoane precum Galaxy M10 și Galaxy M20. Judecând după numere, se pare că Rize10, Rize20 și Rize30 sunt probabil dispozitive modeste. Poate că mai târziu vom vedea și un Rize50 sau Rize70, dar deocamdată, doar cele trei au apărut online.

Fieldfisher LLP este o firmă de avocatură cu sediul în Londra, Marea Britanie, fondată în 1835. Are aproximativ 700 de avocați în cadrul birourilor din Amsterdam, Beijing, Belfast, Bruxelles, Frankfurt, Londra, Milano, München, Paris, Roma și alte locații. Este cea de- a 29-a cea mai mare firmă de avocatură din Marea Britanie în funcție de venituri.

Încă nu știm ce fel de serie de smartphone-uri va fi și spre ce segment vor merge. Cel mai surprinzător pentru o gamă de smartphone-uri este lipsa numelui Galaxy din denumire! În prezent, toate smartphone-urile actuale ale companiei Samsung sunt găzduite în cadrul gamei Galaxy.

Nu credem că este posibil ca numele Rize să fie destinat noilor modele Galaxy S10. În cele din urmă, trei telefoane smartphone S10 sunt așteptate la sfârșitul lunii februarie 2019. Anterior au existat zvonuri că seria S10 ar putea fi, de asemenea, lansată sub un alt nume.

SURSĂLetsgoDigital