Samsung va lansa un site virtual pentru Jocurile Olimpice de Iarnă 2022

358
Samsung va lansa un site virtual pentru Jocurile Olimpice de Iarna 2022
Sursas Foto: via androidheadlines.com

Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022 încep pe 4 februarie și durează până pe 20 februarie. Cu această ocazie Samsung a decis să lanseze un portal virtual pentru a acoperi această competiție. Samsung este de mai mulți ani partener și sponsor al Jocurilor Olimpice, deci o astfel de inițiativă nu este surprinzătoare.

Samsung Galaxy Media Center este un nou site web al companiei coreene. Acest site permite oamenilor să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 și să se bucure de competiții virtual. Aceasta este o experiență virtuală, dar compania a încercat să o apropie cât mai mult de o participare reală la competiție. Portalul virtual Samsung folosește imagini la 360 de grade. Oamenii pot inspecta diferite zone din spatele computerelor sau smartphone-ului lor. Conform AndroidHeadlines, acest site web are un mecanism similar cu Google Maps Street View.

Galaxy Media Center – site virtual pentru a urmări Jocurile Olimpice de Iarnă

Site-ul web include un centru de presă cu știri relevante și un zid al patrimoniului olimpic și paralimpic. Un showroom virtual pentru dispozitive Galaxy permite oamenilor să verifice vizual diferitele dispozitive Samsung prin randări 3D de înaltă calitate. Mai mult, unele randări cu Samsung Galaxy Z Flip 3 Olimpic Edition sunt disponibile pe portal. Pare a fi o privire virtuală interesante în interiorul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022.

Din cauza pandemiei de Covid-19, guvernul chinez a restricționat prezența spectatorilor la Jocuri. De aceea, Samsung a lansat acest nou site web Samsung Galaxy Media Center pentru a permite fanilor să-și încurajeze sportivii preferați prin intermediul contului lor de Twitter. Această campanie se numește #CheerTogether. Puteți vedea uralele prin hashtag-ul relevant.

Un hashtag este un cuvânt sau o frază, precedate de semnul # (hash). Este o modalitate de a înștiința prin etichetarea tipului de conținut. Utilizarea hashtag-urilor a fost propusă de bloggerul american Chris Messina într-un tweet din 2007.

Samsung este unul dintre partenerii oficiali ai Jocurilor Olimpice și Paralimpice Mondiale. De aceea la fiecare Olimpiadă Samsung lansează o ediție specială a telefoanelor sale ca un tribut adus concurenței. Unii sportivi care participă la competiții primesc și aceste ediții speciale de telefoane Samsung.

La Jocurile Olimpice din Japonia din 2020, Samsung a lansat o pungă cadou specială pentru sportivi care conținea Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro. Pentru a înveseli Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, Samsung a lansat și Galaxy Z Flip 3 Olimpic Edition. Telefonul este disponibil într-o nouă culoare numită Winter Dream White. Smartphone-ul Olimpic are imagini de fundal, teme și pictograme inspirate de Jocurile Olimpice. Varianta de 256GB a Galaxy Z Flip 3 Olimpics Games Edition costă în jur de 1.255 USD