SkyShowtime ajunge pe televizoarele Samsung Smart din România

284
SkyShowtime ajunge pe televizoarele Samsung Smart
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung aduce un alt furnizor de conținut în magazinul său de aplicații TV din Europa în parteneriat cu SkyShowtime. Astfel Samsung vrea să ajungă la peste 90 de milioane de utilizatori de pe 20 de piețe europene. Aplicația SkyShowtime este acum disponibilă pe câteva țări din Europa, inclusiv în România și va fi lansată în alte câteva țări mai târziu în această lună.

SkyShowtime a anunţat şi un parteneriat cu Samsung. Începând cu 14 februarie, clienţii din toate pieţele vor putea viziona SkyShowtime şi pe anumite televizoare smart Samsung (pe cele apărute începând din 2017). SkyShowtime este o aplicație care poate fi descărcată prin magazinul de aplicații Samsung TV, potrivit SamMobile. Cu alte cuvinte, nu face parte din serviciul de streaming gratuit Samsung TV Plus.

SkyShowtime cu un preț mic în România

Aplicația va fi pe bază de abonament cu o taxă lunară în funcție de fiecare piață. Reprezentanții SkyShowtime au anunțat în România un preț al abonamentului lunar de 3,99 euro. Abonați noi vor putea beneficia de o reducere cu 50% a prețului abonamentului standard pe întreaga durată a vieții lor. Astfel, cu un abonament lunar de 1,99 de euro pe lună SkyShowtime va face noul platformă de streaming cea mai accesibilă din România din punct de vedere al prețului.

Abonarea la SkyShowtime oferă utilizatorilor TV Samsung din Europa acces la seriale și filme de la studiouri, inclusiv Showtime, Paramount Pictures și Universal Pictures. Nu lipsesc Paramount+, Nickelodeon, DreamWorks Animations, Peackock și Sky Studios, printre altele.

DreamWorks Animation este o studio de film a NBCUniversal, care include lungmetraje animate, scurtmetraje, programe speciale și seriale de televiziune. A fost fondat în 1994 de Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg și David Geffen.

Începând cu 14 februarie, platforma de streaming SkyShowtime este disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din mai multe țări europene. Este vorba despre Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo și Muntenegru. Este disponibilă și în Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

În plus, Samsung va lansa aplicația SkyShowtime în magazinul său de aplicații TV din Andorra și Spania începând cu 28 februarie. Aplicația este compatibilă cu televizoarele inteligente Samsung fabricate în 2017 și ulterior, inclusiv televizoarele din seriile Neo QLED, OLED și QLED. Este disponibilă și pe televizoarele The Frame și proiectoarele The Freestyle și The Premiere.