Samsung Smart TV va afișa sincronizat versurile de la Apple Music

644
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că Apple Music de pe televizoarele inteligente Samsung va prezenta acum și va afișa milioane de versuri sincronizate în timp real de la muzica pe care o va transmite. Acum serviciul de streaming de muzică al companiei Apple este disponibil pe toate modelele Smart TV din 2018 – 2020. Cu sincronizarea versurilor de pe Apple Music este mai distractiv ca oricând pentru utilizatori să cânte în ritm cu muzica sau să descopere cuvintele celor mai recente hituri.

La începutul acestui an, Samsung a fost primul brand TV care a integrat Apple Music pe platforma sa Smart TV. Acum, această experiență este îmbunătățită și extinsă pe măsură ce funcția de versuri sincronizate cu serviciul Apple este introdusă pe televizoarele inteligente Samsung.

Pentru o experiență de divertisment acasă de neuitat, televizoarele inteligente Samsung sunt concepute pentru a oferi imagini uimitoare, combinate cu o calitate a sunetului incredibilă. Cu versurile sincronizate instant puteți urmări orice clip video pe Apple Music. Fiecare melodie este adusă la viață într-un fundal unic și dinamic, generat din arta albumului din care este difuzată melodia.

Cântați urmărind și cuvintele melodiilor preferate cu Apple Music

Versurile sincronizate instant pe Apple Music sunt perfecte și intuitive pe televizoarele inteligente Samsung. Utilizatorii pot urmării o melodie și în același timp citi și versurile. Este ceva inedit, puteți învăța mult mai repede și ușor cuvintele melodiilor preferate. Dar dacă o persoană știe doar câteva cuvinte din cântec? Nimic mai simplu. Cu serviciul de streaming Apple pe televizoarele inteligente Samsung, se poate căuta pe Apple Music, găsi melodia și învăța restul cuvintelor.

Apple Music este un serviciu de abonament de streaming de muzică globală. Are peste 60 de milioane de melodii, mii de playlist-uri și selecții zilnice de la experți din lumea muzicii. Din 2015 serviciul Apple a adunat zeci de milioane de abonați din 167 de țări.

Fie fredonezi sau cânți pentru prima dată o melodie, fie că rememorezi ceva „oldie but goodie” clasic, dacă folosești versurile sincronizate pe serviciul pe streaming Apple te va ajuta să intri în ritmul unei melodii care te-a impresionat cândva.

Proprietarii de televizoare Samsung Smart TV pot descărca serviciul Apple pe Samsung Smart TV din App Store. Utilizatorii de Samsung Smart TV pot încerca gratuit acest serviciu timp de 3 luni cu abonament individual sau familial. Apple Music este disponibil pe televizoare inteligente Samsung 2018, 2019 și 2020 (modele N, R și T). Este disponibil și pe televizoare Lifestyle, televizoarele QLED și modelele QLED 8K.