Ce smartphone Samsung vreți să vă aducă Moș Crăciun?

1244

Sărbătorile de iarnă și Crăciunul se apropie cu repeziciune. Moș Crăciun își face deja bagajele pentru a vă aduce lucrurile dorite. Încă nu este prea târziu să-i scrieți Moșului dacă vreți un cadou. În aceste rânduri, prin intermediul PhonAndroid, vă oferim câteva idei despre un cadou frumos de Crăciun. Vorbim despre smartphone-uri, foarte apreciate și căutate, nu numai de Crăciun ci în toate ocaziile.

Samsung este cel mai mare producător de telefoane din lume și face telefoane incredibile, combinând un design inegalabil cu ultimele noutăți în materie de caracteristici. Astfel, telefoanele Samsung sunt cele mai bune, cele mai căutate și cele mai prețuite. O varietate mare de telefoane pentru toate buzunarele, cu multe specificații și caracteristici.

De la Galaxy Note 9, ultimul star al companiei la Galaxy S9, Galaxy S8 sau Galaxy A8 și Galaxy J8, cu experiențe diverse în funcție de gamă dar toate de o calitate și fiabilitate marca Samsung.

 

Samsung Galaxy Note 9. Este cel mai bun, cel mai puternic telefon de pe piață. Un smartphone de vârf într-un design uimitor de sticlă și metal. Dispune de camere duble cu teleobiectiv pentru a face fotografii de la orice distanță. Are un S Pen nou și face tot ce vreți și ce nu vreți, iar acumulatorul durează toată ziua. Cu S Pen se poate controla fără fir caracteristici precum diafragma camerei foto sau redarea muzicii.

 

Telefoane din gama Galaxy S

Samsung Galaxy S9+. Un alt telefon excelent de la Samsung. Nu este mult diferit de Note 9, dar este mai ieftin. Galaxy S9 oferă o mulțime de caracteristici în designul său frumos și elegant. Specificații de ultimă generație, impermeabilitate excelentă, încărcarea wireless, suport microSD, o mufă pentru căști și multe altele. Camerele foto sunt extraordinare cu o cameră secundară cu teleobiectiv. Display-ul său este considerat de Mate Display cel mai bun de pe piață. Prin raportul calitate/specificații/preț este unul dintre cele mai bune.

 

Samsung Galaxy S9. Dacă reducem dimensiunile și bateria lui Galaxy S9+ avem acest Galaxy S9. Un smartphone care se potrivește cu ușurință în buzunar, cu un afișaj de 5,8 inch și o experiență aproape identică. Desigur, există câteva diferențe, S9 nu are o cameră secundară la spate și are o baterie mai mică, de numai 3.000 mAh. Dar dacă nu sunteți un utilizator de putere și nu doriți să cheltuiți bani în plus, Galaxy S9 are tot ce aveți nevoie.

 

Samsung Galaxy S8. Poate fi considerat de mulți un telefon mai vechi dar, nu este deloc așa. Este un telefon extraordinar, parcă mai bun pe zi ce trece și știm mai multe despre el. Camere foto foarte bune, baterie excelentă iar prețul a scăzut la cote care îl fac deosebit de tentant. Este unul dintre cele mai frumoase telefoane de la Samsung. Are un display AMOLED Quad-HD Infinity de 5,8 inch, un procesor Exynos 8895, 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă extensibilă cu microSD până la 256 GB. Baterie de 3.000 mAh cu încărcare rapidă și încărcare wireless și cameră principală de 12 MP cu f/1,7 și senzor Dual Pixel. Nici nu vă trebuie mai mult. Un smartphone Galaxy S8 pe care îl recomandăm.

 

Gama Galaxy A, telefoane cu specificații apropiate de Galaxy S

Samsung Galaxy A7 (2018). Un telefon nou, apărut anul acesta. Galaxy A7 este un smartphone din gama mid-range a gigantului high-tech. Sistemul cu trei camere la spate este cea mai nouă și impresionantă caracteristică a telefonului. Acesta este unul dintre motivele pentru care A7 are succes și pe care tot mai mulți clienții îl vor cumpăra. Caracteristici de ultimă generație, un design premium în spiritul tradiției Samsung, un ecran SuperAMOLED de 6 inch fac atrăgător acest smartphone. Și, să nu uităm, prețul accesibil coroborat cu specificațiile îl recomandă pentru un cadou de la Moș Crăciun.

 

Galaxy A9, Galaxy A6 și Galaxy A6+ telefoane foarte bune

Samsung Galaxy A9 (2018).Dacă nu căutați, din diferite motive, un smartphone Samsung high-end și doriți un telefon senzațional, Galaxy A9 este acesta. Display imens de 6,3 inch și un raport de aspect de 18,5: 9 fac acest smartphone foarte atrăgător. Un procesor Qualcomm Snapdragon 660 și, mai ales cele patru camere de la spate. Una principală de 24MP, una cu obiectiv ultra-lat, o cameră cu teleobiectiv și o cameră de adâncime. Galaxy A9 este primul smartphone din lume cu patru camere la spate. Conceput pentru a face viața mai convenabilă, Samsung Galaxy A9 dispune de Bixby, Samsung Pay și Samsung Health. Puteți profita de numeroasele beneficii multi-tasking pe care le oferă Galaxy A9, inclusiv App Pair. A9 vine și în câteva finisaje frumoase gradient – Lemonade Blue și Bubblegum Pink.

 

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+. Dacă doriți o experiență apropiată de Galaxy S9 la un preț mult mai mic, aici apar în scenă Galaxy A6 și A6+. Ambele telefoane vin cu Infinity Display Super AMOLED, cu un raport de aspect de 18,5: 9. Rezoluția este de HD+ pe Galaxy A6 și FHD+ pe Samsung Galaxy A6+, ecranele în sine sunt extraordinare. Galaxy A6+ vine cu camere duale de 16 MP + 5 MP și o baterie de 3.500 mAh, în timp ce Galaxy A6 are un singur obiectiv de 16 MP și o baterie de 3.000 mAh. Telefoanele sunt disponibile la prețuri relativ accesibile raportat la ce oferă.

 

Samsung Galaxy J8 cu baterie de 3.500 mAh și Infinity Display

Samsung Galaxy J8 (2018). A fost anunțat alături de Galaxy A6 și A6+ la sfârșitul lunii mai. Cum era de așteptat, este cu siguranță mai puțin impresionant în comparație cu telefoanele din seria A. Totuși, veți găsi un afișaj Super AMOLED Infinity Display, dar cu o rezoluție HD+. Galaxy J8 are camere duble de 16 MP + 5 MP pe spate, senzor de amprentă tot acolo și sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Prețul este accesibil pentru majoritatea cumpărătorilor. O baterie de 3.500 mAh și o construcție din metal fac acest smartphone să arate și să se simtă ca opțiunile mai scumpe.

Fără discuție Galaxy Note 9 este cel mai bun telefon din această listă și de pe piață. Totuși, nu este un telefon pentru toate mâinile și toate buzunarele. Unii utilizatori au mai puține fonduri sau mâini mai mici. Sunt oameni care preferă un Galaxy S9, un Galaxy S8 sau Galaxy A9.

Dar toate telefoanele prezentate mai sus au fanii și clienții lor. Sperăm ca Moș Crăciun să vă aducă unul dintre aceste telefoane. Toate sunt extraordinare, fiecare în felul său și nu veți regreta că ați primit de la Moș Crăciun un smartphone Samsung.