Brevet pentru un smartphone Samsung pentru jocuri, are afișaj pliabil

848

În ultimul timp au fost mai multe zvonuri că Samsung are un smartphone pentru jocuri în dezvoltare. Desigur nu este surprinzător, deoarece jocurile pe telefoanele mobile sunt într-o creștere permanentă în ultimul timp. Au început să fie lansate tot mai multe smartphone-uri cu multe caracteristici excelente pentru jocuri, un exemplu este Note 9. Gândiți-vă la un procesor personalizat, la un sistem special de răcire și la un gameplay opțional, care toate contribuie la o experiență de joc mai intensă atunci când jucați pe un smartphone.

Un nou patent de design a fost depus de Samsung pentru un smartphone de jocuri. Telefonul are un ecran flexibil și butoane dedicate pentru jocuri. La sfârșitul anului 2017, Samsung Display a depus un brevet de design la USPTO (Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA) pentru un „dispozitiv de afișare” cu butoane dedicate pentru jocuri care pot fi ascunse atunci când nu sunt utilizate. Brevetul a fost publicat pe 29 ianuarie 2019 și prezintă o serie de imagini ale unui smartphone pliabil Samsung.

Încă nu știm când un astfel de telefon va fi lansat și este cam neclar momentan cum va arăta acest telefon. Nu știm nici dacă acesta este smartphone-ul pentru jocuri despre care au fost informațiile anterioare.

Smartphone-ul Samsung pentru jocuri va avea ecran pliabil

Potrivit LetsGoDigital, când telefonul inteligent este îndoit, afișajul este în afară. Acest tip de design a fost întâlnit destul de des în ultimul timp la Huawei și Motorola, dar și la Intel. Cu toate acestea, Samsung a venit cu ceva special pentru afișarea sa flexibilă. Când smartphone-ul este pliat, puteți îndoi o mică parte a ecranului, făcând să apară butoanele pentru jocuri. Un D-pad va apărea în partea stângă, iar unele butoane mai mici sunt amplasate în partea dreaptă. În partea dreaptă, smartphone-ul de jocuri Samsung are șase butoane mici. Este posibil ca butoanele, cu excepția jocurilor, să poată fi folosite și în alte scopuri.

Motorola Inc. a fost o companie multinațională de telecomunicații din Schaumburg, lângă Chicago, Illinois, SUA. Divizia de telefoane mobile a Motorola a fost un pionier în telefoanele celulare. În 1969 Neil Armstrong a rostit celebrele cuvinte „un pas mic pentru un om, un salt uriaș pentru omenire”, când a ajuns pe Lună, de pe un aparat de emisie-recepție Motorola.

În orice caz, este o soluție foarte creativă. Dacă nu jucați jocuri, nici nu știți că aveți aceste butoane pe telefonul mobil. Vreți o sesiune rapidă de jocuri? Puteți începe imediat, fără a trebui să conectați mai întâi un accesoriu de joc. Trebuie doar să întoarceți ușor afișajul.

Luna aceasta, peste trei săptămâni, Samsung va prezenta la San Francisco, foarte probabil, primul său smartphone pliabil Galaxy Fold. Nu credem că este vorba despre acest smartphone pentru jocuri, despre care este vorba în acest recent brevet. Galaxy Fold va avea un afișaj de 4,6 inch în față. Când deschideți telefonul, se desfășoară un afișaj AMOLED de 7,3 inch.

Samsung are mai multe produse legate de jocuri

Din punct de vedere tehnic, este mai dificil ca afișajul mare să fie la interior decât la exterior. Pur și simplu pentru că afișajul este îndoit mai mult în mijloc, acolo unde va fi și o balama. Acesta este unul dintre motivele pentru care producători precum Huawei au optat pentru un design în care ecranul mare este în exterior.

Privind portofoliul de produse Samsung din ultimii ani, vedem o creștere clară a numărului de produse legate de jocuri. De exemplu, Samsung are monitoare de jocuri în gamă, dar și la televizoarele QLED , această tendință a început, cu diferite modele optimizate pentru jocuri.

Această tendință este vizibilă și la smartphone-urile Galaxy. Nu numai că ecranul este mai mare, procesorul este mai rapid și bateria este mai puternică dar sistemele de răcire sunt integrate, cum ar fi pe Samsung Galaxy Note 9. Toate aceste caracteristici sunt benefice pentru jocuri.

SURSĂLetsgoDigital