Acasă Stiri Viitoarele smartphone-uri Samsung cu tehnologie de afișare nouă

Viitoarele smartphone-uri Samsung cu tehnologie de afișare nouă

Conferința Samsung OLED Forum 2018 a avut loc la hotelul Marriott din Shenzhen, China. Potrivit PhoneArena, Samsung a dezvăluit patru noi caracteristici ce se vor afla pe viitoarele sale smartphone-uri. La Samsung OLED Forum din 18 octombrie au participat și aproximativ 20 de clienți ai gigantul tech sud-coreean.

Normal, una dintre tehnologiile menționate a fost scanerele de amprente digitale. Mai multe brevete Samsung au sugerat că gigantul coreean vrea să pună senzorii de amprente digitale și aparatele de fotografiat selfie sub afișaj. Conform informațiilor aparatele de fotografiat selfie din spatele ecranului se află în producție. Se pare că totul ar putea fi văzut în curând pe un dispozitiv real. În prezent, se așteaptă ca acest lucru să fie introdus de Samsung pe viitoarea serie Galaxy S10, dar Samsung nu a dat detalii.

La OLED Forum, Samsung a anunțat o nouă tehnologie de afișare care ascunde mai mulți senzori. Noile caracteristici ar putea elimina necesitatea unei margini de sus, mărind astfel dimensiunea ecranului. În timpul evenimentului din China, Samsung a explicat că ecranul ar putea ascunde mai multe caracteristici care necesită acum decupaje de afișare sau spațiu în partea de sus. Aceste caracteristici includ un scaner de amprentă digitală, un feedback haptic, un difuzor și un senzor subacvatic (UPS).

Samsung va pune sub ecran și difuzorul de ureche

Cel mai bun lucru ar fi faptul că Samsung nu ia calea pe care au mers alți producători, care au pus un notch pe telefoanele lor. Producătorii le folosesc pentru a pune acolo toate componentele care nu pot fi încă ascunse. Dacă Samsung are drumul său cu noua sa tehnologie de afișare, crestăturile nu vor mai fi o problemă.

În plus, Samsung caută soluții care să îi permită să ascundă difuzorul. Noua tehnologie de afișare Samsung va avea și capacitatea de a transmite sunet. Nu este clar dacă Samsung vorbește despre difuzoare obișnuite sau despre alt tip de tehnologie pentru transmiterea sunetului către urechile utilizatorului în timpul apelurilor.

Tiparul amprentelor este codat sub suprafața pielii, iar forma acestuia nu poate fi distrusă de leziuni superficiale ale pielii. Primul birou de stocare a amprentelor a fost înființat la Londra în 1901. Primii criminali identificați și arestați după amprente au fost Alfred și Albert Stratton, care au fost acuzați de crimă în 1905.

Noua tehnologie Samsung nu pare să susțină scanarea 3D a feței, recunoașterea facială, așa cum se numește în general. În timp ce un senzor de amprente aflat sub afișaj ar fi minunat, este posibil ca unora să nu le convină lipsa unui scanner 3D pe Galaxy S10. Senzorii de iris sunt mai siguri, dar scanarea 3D poate fi semnificativ mai rapidă și mai precisă chiar și în condiții de lumină slabă. Desigur, nu știm exact ce va conține în final Galaxy S10.

Noua tehnologie de afișare Samsung ar putea debuta pe Galaxy S10

Am putea vedea noile display-uri pe Galaxy S10, deși ar putea debuta și pe Note 10, mai târziu în 2019. Am putea să le vedem și pe alte dispozitive, producătorii Oppo, Xiaomi și Apple cumpără afișaje de la Samsung.

Deși nu toate aceste tehnologii sunt garantate să ajungă în Galaxy S10 sau în Galaxy Note 10, este cu siguranță un pas în direcția cea bună. Aceste noutăți sugerează că smartphone-urile Samsung merg serios înainte în materie de noi tehnologii.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...