Acestea sunt smartphone-urile seriei Samsung Galaxy Note 20

587
Sursa Foto: via nl.letsgodigital.org

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2020 bate insistent la ușă, va avea loc miercuri 5 august. În timpul evenimentului online, care poate fi urmărit printr-un stream live, Samsung va dezvălui mai multe produse noi. Anume smartphone-urile Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra, smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2, smartwatch-ul Galaxy Watch 3 și tabletele Galaxy Tab 7 și Tab 7+. De asemenea, vor fi lansate și căștile TWS Galaxy Buds Live.

De mult timp era de așteptat ca Samsung să lanseze și un model 5G a lui Z Flip în timpul evenimentului Unpacked 2020. Cu toate acestea, Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost deja anunțat neașteptat săptămâna trecută, acest smartphone pliabil era anterior disponibil doar ca model 4G.

Între timp, se știe deja foarte multe despre noua gamă de produse Galaxy. S-au scurs până acum imagini oficiale cu toate dispozitivele mobile așteptate. Știm, de asemenea, destul de multe specificații. Săptămâna trecută, toate specificațiile, atât ale Galaxy Note 20, cât și ale fratelui său mai scump, Note 20 Ultra, au apărut online. Vom prezenta mai jos tot ce se știe despre Samsung Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 un model de la care așteptam mai multe

Samsung va lansa două versiuni ale modelului de bază; un model 4G și un model 5G. Noul smartphone Galaxy Note este așteptat să fie echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,7 inch cu rezoluție Full HD+. Spre deosebire de modelul Ultra, modelul de bază va avea un ecran plat – deci nu va fi un afișaj cu margini rotunjite. Este un ecran cu rata de actualizare de 60 Hz și un raport de ecran de 20: 9.

Dispozitivul este echipat cu un scaner cu amprente ultrasonic integrat sub ecran. În plus telefonul va fi echipat și cu funcționalitate de detectare a feței. Ecranul de tip Infinity-O are o gaură pentru camera frontală. Amplasarea acestei camere selfie este central sus, la fel ca pe seria Galaxy Note 10. Este o cameră de 10 megapixeli cu diafragma f / 2.2 și tehnologie auto-focus Dual Pixel.

Auto-focus Dual Pixel este o extensie a autofocus-ului de detectare a fazelor (PDAF). Auto-focus Dual Pixel face focalizarea mult mai rapidă și are o capacitate mai mare de a menține concentrarea asupra obiectelor cu mișcare rapidă. Ajută foarte mult în condiții de lumină scăzută.

Procesorul Samsung Exynos 990 este sub capotă – același folosit și pentru modelele Galaxy S20. Modelul pentru SUA va fi dotat cu procesorul Snapdragon 865. Samsung pare să opteze pentru 8 GB RAM și 256 GB memorie de stocare. Memoria nu poate fi extinsă de un card de memorie microSD.

În plus, partea din spate a Samsung Note 20 are triple-camera. Camera principală este de 12 megapixeli. În plus, o cameră ultra-largă de 12 MP și una de 64 MP cu zoom optic de 3x compun modulul foto spate. De asemenea, va fi posibil să înregistrați videoclipuri de 8K cu Galaxy Note 20, conform LetsGoDigital.

Note 20 acceptă Dual-SIM și eSIM

În ceea ce privește capacitatea bateriei, are o baterie de 4.300 mAh care acceptă încărcare rapidă de 45W. Bateria se încarcă de la 0 la 50% în 30 de minute. Nu știm dacă un încărcător de 45 W este inclus ca standard. Probabil vine cu un încărcător rapid de 25 wați. Noul Samsung Note este certificat IP68 pentru rezistență la praf și la apă. De asemenea, telefonul acceptă Dual-SIM și eSIM.

Unic pentru smartphone-urile Galaxy Note este integrarea unui S Pen. Samsung și-a adaptat și modernizat permanent stiloul său S Pen în ultimii ani. De data aceasta sunt așteptate noi inovații. Latența ar fi fost redusă la 26 de milisecunde, astfel încât utilizarea stiloului se va simți aproape la fel ca scrisul cu un stilou normal.

Noile smartphone-uri Samsung Note sunt optimizate pentru a fi utilizate cu Microsoft Project Project xCloud și Xbox Game Pass, pentru a transmite jocuri Xbox. Peste 90 de jocuri sunt disponibile prin intermediul cloud-ului pentru a vă juca pe smartphone. Puteți utiliza chiar și Galaxy Note 20 ca o consolă de jocuri portabile.

Colaborarea cu Microsoft depășește jocurile. De asemenea, pe noile dispozitive sunt disponibile diferite aplicații de birou, precum Outlook și OneNote. Samsung se va concentra, de asemenea, pe Wireless DeX, pentru a crea un mediu desktop de pe smartphone-ul dvs. pe un ecran extern printr-o conexiune wireless.

Galaxy Note 20 rulează pe sistemul de operare Android 10, peste care Samsung și-a plasat propria interfață One UI 2.0. În Europa, noul smartphone Samsung va fi disponibil în culorile Mystic Bronze, Mystic Grey și Mystic Green. Probabil, modelul de bază va avea un preț de pornire de aproximativ 1.000 euro. Pentru modelul Note 20 cu 5G, cel mai probabil va fi un cost suplimentar de 100€.

Galaxy Note 20 Ultra, noul model de top al seriei Note

Nu va fi lansat anul acesta un Galaxy Note 20+, modelul Ultra îl va înlocui. La începutul acestui an, Samsung a folosit pentru prima dată acest supliment de nume pentru seria Galaxy S. La fel ca Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra va deveni noul model de top. Modelul Ultra va fi lansat doar cu o conectivitate 5G.

Acest smartphone este echipat cu un ecran mai mare și mai clar. Note 20 Ultra este echipat cu un display Dynamic AMOLED QHD+ de 6,9 ​​inch și o rată de actualizare de 120 herți. Este un ecran curbat, care este rezistent la zgârieturi datorită noii sticle de protecție Corning Gorilla Glass Victus.

Smartphone-urile echipate cu acestă sticlă pot supraviețui unei căderi de la o înălțime de 2 metri, potrivit Corning. Acesta este un upgrade clar față de Gorilla Glass 6, care oferă o protecție de până la 1,6 m înălțime.

Galaxy Note 20 Ultra avea tot procesorul Exynos 990 octa-core de 2,7 Ghz. Cu toate acestea, mai multă memorie este încorporată ca standard și anume 12 GB memorie RAM și 256 GB / 512 GB. La Ultra memoria poate fi extinsă printr-un card de memorie.

Camere mai bune și un S Pen mai performant

Camera selfie este tot de 10 megapixeli, aceeași de pe Note 20. Pe spate are triple-camera, formată dintr-o cameră principală de 108 MP, o cameră foto ultra-wide de 12 megapixeli și una tip periscop de 12 MP, cu zoom optic de 5x și zoom Spațial de 50x. Nouă este și integrarea unui sistem cu auto-focus cu laser, pentru a se concentra mai rapid și mai precis.

S Pen-ul Samsung Note 20 Ultra 5G este și mai precis decât cel al modelului de bază. Cu o latență de 9 ms, acest stil răspunde foarte repede, făcând ca scrisul cu S Pen să se simtă mai realist ca niciodată. Ambele modele sunt de asemenea echipate cu boxe AKG, așa cum suntem obișnuiți de Samsung.

Ultra are o baterie încorporată de 4.500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă. În mod firesc, încărcarea wireless va fi, de asemenea, o opțiune. Cu o greutate de 213 grame, dispozitivul este cu 15 grame mai greu decât modelul mai mic. Noul smartphone 5G va avea un preț de pornire de aproximativ 1.350 euro. Modelul Ultra este lansat în Europa în două culori: Mystic Black și Mystic Bronze.

După lansarea din 5 august cele două modele Note 20 vor ajunge efectiv pe piață în 21 august. Este foarte posibil ca Samsung să ofere un set gratuit Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds+, în momentul când se face o precomandă.

SURSĂLetsgoDigital