SmartThings Station, un hub de încărcare wireless certificat de Bluetooth

223
SmartThings Station statie incarcare wireless Samsung a primit certificarea Bluetooth
Sursa foto: phonearena.com

În septembrie au fost mai multe zvonuri, am scris și noi, că Samsung lucrează la un nou hub de încărcător wireless care va fi probabil lansat alături de noua serie Galaxy S23 anul viitor. Ei bine, același încărcător, numit Samsung SmartThings Station, tocmai a primit certificarea Bluetooth SIG.

Stația de încărcare wireless Samsung care a apărut pe site-ul de certificare Bluetooth poartă numărul de model EP-P9500. Potrivit zvonurilor, acesta este exact numărul de model al viitorului hub de încărcare al Samsung. Din păcate, avem doar numele dispozitivului, care este Samsung SmartThings Station.

Samsung SmartThings Station – o stație de încărcare wireless

Din certficarea Bluetooth SIG mai aflăm și unele chestii mărunte, cum ar fi numerele de versiune hardware și software, care sunt REV0.1 și respectiv P9500.001. Ca un lucru interesant, SmartThings este numele comun pentru toate dispozitivele de acasă inteligente pe care Samsung le produce. În plus, încărcătorul trebuia înregistrat la organizația de standarde Bluetooth, potrivit PhoneArena.

Din păcate nu aflăm alte lucruri interesante despre noua stație de încărcare wireless Samsung. Așadar, am vrea să știm dacă Samsung SmatThings Station va putea transmite și diferite informații. De exemplu, vă poate anunța când dispozitivele sunt încărcate? Sau oferă informații detaliate despre cât curent consumă? Din certificarea Bluetooth SIG (Special Interest Group) nu aflăm aceste lucruri.

Bluetooth SIG este o organizație care supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și acordarea de licențe pentru tehnologiile și mărcile Bluetooth către producători. A fost fondată în 1998 și are sediul la Kirkland, Washington, SUA.

Zvonurile anterioare sugerează că noul Wireless Charger Hub al Samsung ar putea suporta încărcare wireless de până la 15W. Acesta este mult mai mult decât oferă în prezent Wireless Charger Trio de la Samsung. În cazul în care nu sunteți fan Samsung, pad-ul Charger Trio a fost lansat în 2020 și acceptă încărcarea wireless de 9W pentru trei dispozitive simultan. Ne așteptăm ca SmartThings Station să poată încărca mai multe gadgeturi decât modelul precedent.

Deci, cu alte cuvinte, așteptările noastre sunt ca SmartThings Station să fie mai bună decât predecesorul său, Wireless Charger Trio. Și deși nu am primit prea multe informații despre specificațiile noului încărcător, faptul că are acum o certificare Bluetooth înseamnă că Samsung ar putea într-adevăr să-l lanseze foarte curând cu noua serie Galaxy S23.