Samsung Wireless Charger Trio are pagină de suport online

802
Sursa Foto: via SamMobil.com

Samsung a prezentat la începutul acestei luni, la evenimentul „Life Unstoppable“, un nou încărcător wireless. Samsung Wireless Charger Trio este un încărcător inedit, poate încărca fără fir până la trei dispozitive simultan. A fost prezentat și atât, nu au fost date prea multe detalii despre specificațiile sale. Acum Wireless Charger Trio este listat pe pagina online Samsung făcând mai multă lumină în această privință.

Conform listării, Samsung Wireless Charger Trio are șase bobine și este capabil de încărcare rapidă de 9W. Suportă dispozitive compatibile Qi capabile să se încarce de cel puțin 5W, precum și produse Apple cu încărcare de 7,5W. Este un dispozitiv care poate încărca simultan (fără fir) un telefon, căști și ceas. Noul accesoriu Samsung Charger Trio va funcționa și cu dispozitivele de la alți producători.

Wireless Charger Trio compatibil cu foarte multe dispozitive Qi

Cu un design confortabil și elegant și o suprafață antiderapantă, dispozitivul are indicatori LED care indică starea de încărcare. Aceste lumini LED pot fi estompate noaptea pentru a fi mai puțin perturbatoare pentru somn. Afișajul LED din față vă arată intuitiv starea de încărcare a dispozitivului dvs. cu diferite culori. O lumină roșie pentru încărcare, roșu intermitent pentru o eroare de încărcare și verde când dispozitivul este complet încărcat.

Wireless Charger Trio vine în două opțiuni de culoare: alb-negru, măsoară 240 x 86 x 15,5 mm și cântărește 320 de grame. Este compatibil cu o mare varietate de dispozitive Galaxy, începând cu seria Galaxy S6 (încărcare Qi) până la cele mai recente Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live. Are chiar și un suport special cu magneți pentru Galaxy Watch.

Qi este un standard care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium. Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – flux de energie.

Samsung Wireless Charger Trio poate fi programat să pornească sau să se oprească automat, conform Sam Mobile. Încărcătorul Samsung poate încărca dispozitivele fără fir chiar dacă sunt într-o carcasă de protecție, atâta timp cât carcasa nu este mai groasă de 3 mm. În caz contrar, încărcătorul ar putea genera mai multă căldură și ar putea scădea puterea, ducând la timpi de încărcare mai lungi.

Încă nu există nicio informație cu privire la momentul exact în care va fi pus în vânzare. Dar, având în vedere că a apărut deja pe paginile oficiale Samsung, momentul lansării poate fi foarte aproape. Sunt informații, momentan neconfirmate, că în Europa va costa 99 de euro.