Au apărut fotografii cu smartwatch-ul Galaxy Sport în trei noi culori

825

Mai multe informații și o fotografie cu Galaxy Sport au ajuns deja online, au fost publicate și de noi pe site. Acum alte fotografii au apărut și vedem smartwatch-ul Samsung în trei culori. Din câte se pare acestea vor fi culorile pentru care clienții vor putea să opteze odată ce acest dispozitiv va intra în vânzare.

În fotografia publicată de noi zilele trecute smartwatch-ul Samsung Sport a avut un finisaj metalic periat. De asemenea, nu a avut o coroană zimțată pentru a naviga prin meniuri, așa cum era de așteptat. Acest element de design lipsește și din aceste noi fotografii, sugerând că Samsung ar fi eliminat această coroană pentru navigarea prin meniuri.

Samsung Galaxy Sport în turcoaz, negru și roz-auriu

În fotografia apărută vedem smartwatch-ul Galaxy Sport în Black, Teal-ish green și Rose gold. Culorile ceasului se extind și la curelele aferente, fiecare cu nuanța potrivită. Din fotografie nu aflăm prea multe despre caracteristicile noului smartwatch, dar ele vor fi, în mod evident, orientate spre fitness. Samsung Galaxy Sport preia ștafeta de la Samsung Gear Sport, la urma urmei.

Samsung nu a confirmat nimic până în acest moment despre acest smartwatch. Vom vedea destul de repede dacă Samsung a decis să renunțe la acest element de design – rama zimțată rotativă. Este posibilă lansarea lui Galaxy Sport la 20 februarie la același eveniment cu Galaxy S10. Revenind la rama rotativă, fanii Samsung au iubit acest element de design. Nu numai că arăta bine, dar a fost și un mod de a naviga prin UI, foarte convenabil și ușor. Cele două butoane pe care le vedem în partea dreaptă ar trebui să poată face tot ce făcea această coroană rotativă. Samsung va trebui astfel să optimizeze software-ul Tizen pentru a suplini lipsa acestui cerc rotativ.

Tizen este un sistem de operare mobil bazat pe Linux. Tizen este sistemul de operare de casă al companiei Samsung. A fost lansat în 5 ianuarie 2012 și de atunci Samsung a folosit Tizen în dispozitivele portabile, televizoarele inteligente și aparate de uz casnic. Aplicațiile sistemului de operare Android sunt compatibile cu Tizen.

Samsung nu a confirmat nimic despre smartwatch și nici când ne putem aștepta ca acest dispozitiv portabil să apară. Sunt zvonuri că gigantul high-tech sud-coreean ar putea să prezinte ceasul în 20 februarie alături de seria Galaxy S10. Dacă și Galaxy Fold va fi lansat tot la Galaxy Unpacked 20019, Samsung va fi cam aglomerat cu atâtea telefoane.

Sunt și zvonuri care dau lansarea acestui smartwatch câteva zile mai târziu la MWC 2019 de la Barcelona. Sigur este că smartwatch-ul e gata de lansare, are toate certificările la zi, este vaccinat, gătit și parfumat, gata să dea piept cu lumea reală.