Au apărut specificațiile detaliate ale camerelor de pe Galaxy Z Fold 3

444
Au aparut specificatiile detaliate ale camerelor de pe Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Tocmai au apărut specificații detaliate ale camerelor care vor fi la bordul lui Samsung Galaxy Z Fold 3. Nu este prima dată când le vedem, dar de această data aflăm multe detalii despre departamentul foto al viitorului pliabil Samsung Fold. Informația provine, via AndroidHeadlines, de la un tipster numit „Tron”, care a distribuit informațiile prin Twitter.

Specificațiile camerelor la Galaxy Z Fold 3 sunt detaliate pentru toate cele cinci camere ale sale. Sursa detaliază toate camerele de pe pliabilul Fold 3, trei camere la spate și două frontale. Să vorbim mai întâi despre camerele orientate spre spate.

Galaxy Z Fold 3 cu senzorul Sony IMX555 de 12MP

Camera principală va fi una cu unghi larg, este un senzor de 12MP. Samsung va utiliza senzorul Sony IMX555, de 1 / 1,76 inch. Tot la spate va fi inclusă și o cameră cu unghi ultra-larg și, tot de 12MP. Aceasta va avea senzorul Samsung ISOCELL 3L6, 1 / 3,2 inch. A treia cameră va fi una cu teleobiectiv, tot de 12MP. Va avea zoom optic de 2x și senzorul Samsung ISOCELL 3M5, 1 / 3,6 inch.

Telefonul va include și două camere pe față. Una pe afișajul principal și una pe cel secundar. Va fi pe afișajul secundar un senzor Sony IMX374 (1 / 3,2 inch) de 10MP. Cealaltă cameră va fi una de 16MP și va avea un senzor Sony IMX471 (1 / 3,09 inch). Camera de 16 megapixeli va fi sub ecran, dacă telefonul ajunge să aibă o cameră in-display. Camerele spate sunt la fel și pe Samsung Galaxy Z Fold 2, dar cu senzori mai performanți. În schimb, camera de pe ecranul mare este de 16MP, față de 10MP pe Fold 2, și va fi in-display.

Sony a fost fondată în 1946 și are sediul în Tokyo. Numele Sony este rezultatul combinării cuvântul latin sonus – „sunet” cu „băiat sonny”, o expresie populară în Japonia în acei ani și descrie o persoană cu spirit liber și avangardist.

Galaxy Z Fold 3 va fi lansat în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked organizat la sfârșitul lunii august. Telefonul va fi lansat alături de Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 FE, Galaxy Watch 4 și Watch Active 4. Samsung nu a confirmat însă nimic până acum și, ca de obicei, nu va confirma nimic până la lansare. Galaxy Z Fold 3 va avea procesorul Snapdragon 888 și ar putea veni cu o nouă interfață de utilizare adaptivă.