Specificațiile lui Samsung Galaxy A35 sunt destul de familiare

249
Specificatii lui Samsung Galaxy A35
Sursa foto: androidheadlines.com

Chiar dacă lansarea seriei Galaxy S24 a fost în centru atenției în ultimul timp, compania Samsung are în vedere și lansarea altor telefoane. Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy A35. Datorită unei apariții pe Geekbench, avem acum o primă idee despre specificațiile viitorului Samsung Galaxy A35. Sunt specificații destul de familiare, momentan nimic surprinzător.

Destul de recent am scris despre ce telefoane noi intenționează Samsung să lanseze în perioada următoare. Printre altele am menționat, desigur, și pe Samsung Galaxy A35. Sigur că, fiind într-o fază de dezvoltare incipientă, despre acest telefon mid-range nu se știau prea multe detalii. Acum status quo-ul s-a schimbat puțin.

Datorită unei apariții pe site-ul de referință Geekbench am aflat în sfârșit câteva specificații tehnice ale Galaxy A35. Versiunea americană a dispozitivului – numărul de model SM-A356U – a apărut acolo zilele trecute. Spre deosebire de Galaxy A34, Samsung Galaxy A35 va avea din nou un procesor Exynos, potrivit GalaxyClub. Destul de amuzant, este Samsung Exynos 1380 pe care îl cunoaștem de la… Galaxy A54 din 2023.

 În Galaxy A54 procesorul Samsung Exynos 1380 oferă performanțe decente pentru un mid-ranger. Cu toate acestea, nu este la fel de rapid ca Exynos 1480 care va fi găsit anul acesta în Galaxy A55. Telefonul a fost testat având la bord Android 14 și 6GB de RAM. Nu știm dacă telefonul Galaxy A35 care va fi vândut în Europa va avea același procesor ca omologul său american. Dar există șanse mari ca dispozitivele să fie în mare măsură comparabile.

În Europa sunt vorbite 287 de limbi, dintre care 24 sunt considerate limbi oficiale. Rusa este cea mai vorbită limbă în Europa ca număr de vorbitori nativi (~150 de milioane). Este urmată de limba germană, franceză, turcă și italiană.

La începutul acestui an am văzut primele imagini cu Galaxy A35. Telefonul va avea un ecran AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm). Ecranul are un decupaj rotund – ecran Infinity O – pentru camera frontală. Știm că Samsung Galaxy A35 va primi, comparativ cu A34, o cameră principală de 50MP. Celelalte camere probabil nu se vor schimba. Astfel vom avea cameră cu unghi ultra-larg de 8MP, una macro de 5MP și una frontală de 13MP. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați setările camerei foto pe un telefon Samsung Galaxy!

De asemenea, ne așteptăm la o baterie 5.000 mAh. Cel mai probabil Samsung va lansa telefonul în martie – aprilie, la un preț în jur de 380€.