Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

464
Specificatiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg inainte de lansare
Sursa Foto: via universmartphone.com

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele caracteristici în comparație cu stylus-ul aflat pe Galaxy Note 20 Ultra. În timpul lansării seriei Galaxy S21, compania a dezvăluit că lucrează la un Samsung S Pen Pro mai mare, acesta având conectivitate Bluetooth.

Cu toate acestea, compania nu și-a dezvăluit setul complet de caracteristici. Acum, unele dintre specificațiile sale au fost dezvăluite. Potrivit tipster-ului Chun (@ chunvn8888), Samsung S Pen Pro are un vârf de 0,7 mm și 4.096 niveluri de presiune. Aparent, poate fi folosit inclusiv cu Galaxy Z Fold 3 fără a deteriora afișajul pliabil.

Samsung S Pen Pro – noul stilou va costa în jur de 80 de euro

Conform Universmartphone, Samsung S Pen Pro va avea un port USB de tip C pentru încărcare. Referitor la încărcare, vă reamintim că stilourile aflate pe seria Galaxy Note, se încarcă în slotul dedicat din interiorul telefoanelor. De asemenea, noul stilou poate fi atașat magnetic la unele carcase de pe spatele smartphone-urilor Galaxy compatibile. Va fi similar cu S Pen-ul aflat pe seria Samsung Galaxy Tab S7. Se zvonește ca S Pen Pro va avea un preț de aproximativ 80 de euro în Europa.

Samsung a dezvăluit deja că a creat un stilou S Pen special și pentru modelul pliabil Galaxy Z Fold 3. Cu toate acestea, nu este clar cum ar fi diferit de acest Samsung S Pen Pro. Ar trebui să obținem mai multe informații despre ambele stilouri pe 11 august 2021. Atunci, începând cu ora 17:00, ora României, Samsung va lansa modelele pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. În alte țări lansarea va fi în funcție de fusul orar. Rusia are 11 fusuri orare!

Matematicianul italian Quirico Filopanti a lansat ideea unui sistem mondial de fusuri orare în 1858. China și India utilizează un singur fus orar, chiar dacă întinderea teritoriului lor depășește cu mult 15° longitudine ideală timp de o oră.

Compania sud-coreeană a confirmat deja că nu va lansa un nou dispozitiv Galaxy Note anul acesta. În acest fel dacă cineva dorește un smartphone nou compatibil cu S Pen, cel mai bun pariu ar fi să cumpere un Galaxy S21 Ultra sau Galaxy Z Fold 3 cu opțiunea S Pen / S Pen Pro ca accesoriu. Conform informațiilor, nici la Fold 3 stylusul Samsung nu va fi inclus în cutie.