Specificațiile și caracteristicile la Galaxy Tab S8 Ultra au fost dezvăluite!

325
Specificatiile si caracteristicile la Galaxy Tab S8 Ultra au fost dezvaluite
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung are o nebunie absolută de tabletă high-end în pregătire. Galaxy Tab S8 Ultra va fi cea mai plină de caracteristici tabletă de până acum lansată de gigantul high-tech sud-coreean. Așa cum stau lucrurile, este de așteptată să fie lansat la începutul anului viitor.

Informațiile despre tableta emblematică au apărut online tot cu țârâita în ultimele luni. Acum putem dezvălui toate specificațiile Galaxy Tab S8 Ultra și, de asemenea, să facem lumină asupra unora dintre noile funcții pe care le va introduce.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea un ecran WQXGA+ uriaș, cu o crestătură și rame foarte subțiri de 6,3 mm. Diagonala ecranului este de 16,4 inch – 37,08 centimetri, cea mai mare diagonală de ecran la o tabletă Samsung de până acum. Crestătura ascunde camere duble pentru selfie de 12 + 12 megapixeli. Sub capotă veți găsi procesorul Snapdragon 8 Gen 1 cuplat cu 8, 12 și 16GB de RAM și 128, 256 și, respectiv, 512GB stocare. O nebunie! Tableta va fi disponibilă cu conectivitate Wi-Fi, LTE/5G și o baterie voluminoasă de 11.200 mAh cu încărcare rapidă de 45W.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra cu specificații impresionante

Este incredibil să vedem că Samsung a împachetat atât de mult în interiorul unei tablete care are o grosime de doar 5,5 mm (208,6 x 326,4 x 5,5 mm). S Pen-ul se va atașa magnetic la spate, la fel ca în cazul seriei Samsung Galaxy Tab S7. Și pe spate vor fi tot două camere, una de 13MP și o cameră ultra-wide de 6 megapixeli. Probabil camera ultra-largă va avea un FoV de 123°.

FoV – field of view sau câmpul de vedere. Este zona lumii observabile văzute la un moment dat, zona din câmpul vizual al unui dispozitiv optic. Obiectele din afara FoV, atunci când faceți o fotografie, nu sunt înregistrate în fotografie.

Tab S8 Ultra va rula sistemul de operare Android 12 din cutie însoțit de interfața Samsung One UI 4.1. Aceasta aduce noi opțiuni de personalizare, un mod Extra Dim pentru a reduce oboseala ochilor atunci când utilizați tableta noaptea; capacitatea de a regla transparența ferestrei aplicației; și de a lansa aplicații cu ușurință dintr-o bară de activități.

DeX pentru tabletă primește un upgrade important cu Tab S8 Ultra. Modul Portret DeX vă va permite să convertiți DeX din orientare peisaj în orientare portret. Mai mult. Tab S8 Ultra va fi și prima tabletă Galaxy care primește o aplicație Samsung Health dedicată, conform SamMobile. Noua aplicație va face o analiză aprofundată a datelor de sănătate și fitness cu un aspect cu trei coloane care se potrivește cu afișajul mare.

Din tot ce știm până acum, Galaxy Tab S8 Ultra va fi cu siguranță una dintre cele mai bune tablete Samsung pe care le-am văzut vreodată. Acum este doar o chestiune de așteptare până când va ajunge pe piață.