Au apărut specificațiile smartphone-ului Samsung Galaxy A21s

665
Sursa Foto: via @Sudhanshu1414

Samsung va anunța încă un succesor al telefonului său mid-range de succes Galaxy A20. Telefonul cu buget mediu a fost anunțat în martie 2019. Apoi a urmat un excelent Galaxy A20e lansat în aprilie, pentru ca în septembrie să primim și un Galaxy A20s. Acesta a venit cu un ecran de 6,5 inch și o cameră suplimentară pe spate. Acum, specificațiile care se presupune a fi cele ale viitorului Galaxy A21s, s-au scurs online.

Specificațiile lui Samsung galaxy A21s au fost postate pe Twitter de către @Sudhanshu1414 și preluate de noi de la GizmoChina. Sursa a adăugat că informația provine de la un colaborator nou, deci ar trebui să fie luate cu puțină reținere. Din specificațiile apărute, A21s este mai dotat decât toate celelalte telefoane din familia A20.

Succesorul Galaxy A20s ar putea veni cu ecran și o baterie mai mare

Se pare că Samsung Galaxy A21s vine cu un ecran mai mare decât toate A20-urile precedente. Ecranul are dimensiunea de 6,55 inch, IPS HD+ și va avea o rezoluție de 720 x 1600. Telefonul are trei camere la spate, mai mult decât oricare alt telefon din seria A20. Triple-camera include o cameră principală de 48MP, o cameră ultra-wide de 8MP și o cameră de 2MP care ar trebui să fie pentru profunzime. Camera selfie are o rezoluție de 13MP.

Procesorul nu a fost dezvăluit, memoria RAM este de 3GB, iar stocarea este de 64GB. Galaxy A21s este prevăzut cu slot micro-SD pentru extinderea stocării. De asemenea, se afirmă că Galaxy A21s va avea o baterie de 5.000mAh, o creștere semnificativă față de cei 4.000mAh ai predecesorului său. Totuși, ceea ce este surprinzător este că se vede din fotografii un port Micro-USB. Predecesorii săi, Galaxy A20, Galaxy A20e și Galaxy A20s au porturi USB Type-C.

IPS (In-Plane Switching) este o tehnologie de ecran pentru afișaje cu cristale lichide (LCD). Tehnologia IPS este utilizată pe scară largă în ecrane pentru televizoare, tablete și smartphone-uri. În special, în toate produsele Apple, ILS este comercializat ca Retina Display.

Alte caracteristici menționate sunt NFC (Near Field Communication) și suport Dual SIM. Samsung Galaxy A21s are în dotare un jack audio de 3,5 mm și pe partea de conectivitate Bluetooth are versiunea 5.0. De asemenea, se menționează în informațiile ce însoțesc fotografiile și faptul că telefonul va fi disponibil în negru, albastru și alb.

Vă reamintim că informația, chiar dacă preluată de toate site-urile din domeniu, provine dintr-o sursă nouă. Specificațiile și toate celelalte informații sunt plauzibile pentru un viitor telefon Samsung mid-range din familia Galaxy A20. Totuși, cel puțin deocamdată, suntem reticenți în privința acestor informații.