Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

903
Sursa Foto: androidheadlines.com

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care au sugerat că Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra sunt ultimele smartphone-uri marca Note de la Samsung. Ei bine, poate că nu este cazul. Potrivit unui unei recente informații publicată de Android Headlines, seria Galaxy Note 21 vine în 2021.

Sursa susține că Samsung îl va lansa în septembrie anul viitor. Conform site-ului sus amintit, întreruperea este planificată, dar pentru 2022, nu pentru 2021. Se pare că seria Galaxy Note 21 ar putea ajunge alături de viitorul Galaxy Z Fold 3. Compania poate anunța ambele dispozitive în cadrul aceluiași eveniment. Cu toate acestea, Galaxy Z Fold 3 va fi în centrul atenției.

Galaxy Z Fold 3 va suporta S Pen și va prelua mai multe de la seria Note

Ceea ce conferă acestui zvon o oarecare legitimitate este Ross Young. Ross Young este șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) și un cunoscut analist în materie de display-uri. Este o autoritate în domeniu și rareori greșește cu informațiile sale. El a răspuns la această informație spunând că a auzit lucruri similare în privința seriei Samsung Galaxy Note 21.

Deci, s-ar putea să primim de fapt încă o iterație a iubitei serii Galaxy Note. Despre Galaxy Z Fold 3 au fost zvonuri că va înlocui complet Galaxy Note, dar se pare că ar trebui să mai așteptăm asta. Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi livrat împreună cu S Pen. Samsung Galaxy S21 Ultra va suporta și S Pen, deși nu va avea un stylus S Pen inclus în cutie. Dar, din toate informațiile de până acum Samsung pregătește terenul pentru dispariția, mai devreme sau mai târziu, a seriei Note.

Stylus-urile sunt pasive și active. Unul pasiv acționează exact ca un deget când atingeți ecranul. Nu există o comunicare electronică între el și dispozitiv. Ecranul nu poate face diferența dintre un deget și S Pen. Stylusul activ are componente care comunică cu ecranul tactil al unui dispozitiv.

Samsung nu a confirmat nimic din toate acestea, desigur, și nici nu va confirma până când va veni momentul. În orice caz, 2021 va fi un an destul de interesant pentru companie. Vom vedea destul de multe dispozitive high-end lansate de gigantul tech, atât obișnuite, cât și pliabile.

Samsung poate chiar să surprindă pe toată lumea și să anunțe primul său smartphone rulabil. Directorul executiv al companiei a fost văzut deținând recent un dispozitiv misterios, ca să nu mai vorbim că LG intenționează să își anunțe telefonul rulabil în prima parte a anului 2021.