Spotify a anunțat extinderea parteneriatului cu Samsung

804

În august 2018, Spotify a devenit furnizor de servicii muzicale pentru Samsung în urma unui parteneriat dintre cele două companii. Acest parteneriat s-a concentrat inițial pe aducerea Spotify la televizoarele Samsung Smart și o integrare mai profundă cu asistentul inteligent Bixby. Acum odată cu lansarea pe piață a seriei Galaxy S10, cele două companii și-au extins parteneriatul.

Spotify și Samsung au anunțat ca noile smartphone-uri Samsung vor fi livrate cu Spotify preinstalat. În acest fel Spotify va fi pe o serie de dispozitive Samsung, inclusiv Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și viitorul Galaxy S10 5G. Mai face parte din acest grup, smartphone-ul pliant Galaxy Fold. Pentru acestea Spotify oferă gratuit șase luni de serviciu premium de abonament. A fost menționat că unele dintre dispozitivele viitoare Galaxy A ale gigantului high-tech, vor primi Spotify. Momentan acest serviciu este oferit doar cumpărătorilor din Statele Unite, conform site-ului TechCrunch.

Telefoanele Galaxy S10 primesc 4 luni gratuite de YouTube și YouTube Music

Cele două companii nu au oferit multe detalii despre planurile lor de parteneriat de la anunțul de anul trecut. Au specificat totuși cu au avut loc multe discuții cu privire la ceea ce urmează referitor la noua colaborare. Cu toate acestea, o mișcare de pre-instalare a Spotify pe telefoanele Samsung a fost luată în considerare începând cu prima zi de la lansarea seriei Galaxy S10.

În plus, dacă doriți să profitați de acest afișaj HDR10+ AMOLED aflat pe seria Galaxy S10 și YouTube Premium oferă 4 luni gratuite utilizatorilor Galaxy S10, Galaxy Fold și Galaxy Tab S5e. YouTube Premium vă oferă vizionări gratuite, redare în fundal, descărcări offline și YouTube Music. Trebuie doar să fiți un utilizator nou al YouTube Premium, Music Premium și Music Google Play. Acest serviciu este pentru toți utilizatorii globali.

Spotify este un produs al companiei suedeze Spotify Technology și a fost lansat în 7 octombrie 2008. Începând cu luna martie 2019, Spotify este disponibil în 80 de țări. Spotify oferă acces la peste 40 de milioane de melodii. În februarie 2019, a avut 207 de milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 96 de milioane de abonați plătitori.

În ultimul an, Spotify a devenit aplicația favorită de muzică pentru compania sud-coreeană. În luna august anul trecut, gigantul din Coreea de Sud a anunțat că va face Spotify aplicația muzicală prestabilită pe difuzorul inteligent Galaxy Home, care urmează să fie lansat. Parteneriatul are sens pentru Spotify, deoarece are acces la imensa baza de clienți a companiei Samsung și în acest fel își va consolida poziția de lider pe piață față de Apple Music.

Spotify pe milioane de dispozitive Samsung la nivel mondial

Spotify declară că parteneriatul extins cu Samsung va face ca serviciul muzical să fie preinstalat pe „milioane” de dispozitive Samsung la nivel mondial, începând cu 8 martie 2019.

Am fost foarte entuziasmați să fim numit serviciul de streaming muzical al Samsung cu câteva luni în urmă. Începând de acum vom asigura o experiență de ascultare mai bună a Spotify pe dispozitivele Samsung din întreaga lume„. A declarat Sten Garmark, vicepreședinte al Consumer Products, Spotify. „Acest parteneriat facilitează accesul utilizatorilor de telefoane mobile Samsung la muzica și podcast-urile lor preferate pe Spotify, oriunde s-ar afla„.