Acasă Stiri Samsung vă va șterge datele Samsung Cloud în septembrie

Samsung vă va șterge datele Samsung Cloud în septembrie

Samsung își anulează serviciul de stocare în cloud – Samsung Cloud. Anunțul a fost făcut de ceva timp și am mai scris despre acest lucru. Compania a eliminat deja mai multe funcții din serviciu și se pregătește acum să încheie asistența pentru descărcarea datelor începând din această lună. Înainte de aceasta, firma coreeană a trimis e-mailuri utilizatorilor serviciului său, amintindu-le de termenul care se apropie rapid.

Începând cu 30 septembrie, „Sincronizarea Galeriei și stocarea Drive pentru Fișierele mele nu vor mai fi acceptate de acest serviciu și datele dvs. vor fi șterse”, se arată în e-mail. De asemenea, conține un program de reziliere pentru serviciu, care arată ce caracteristici a pierdut în ultimul an sau cam așa ceva. 30 septembrie va marca „deprecierea finală a caracteristicilor supuse sfârșitului”, confirmă e-mailul menționat.

Samsung Cloud nu va fi eliminat de către compania Samsung

Rețineți că termenul limită poate varia în funcție de regiune sau de grupul de utilizatori. Samsung a prezentat anterior două termene limită separate pentru două grupuri. 30 septembrie pentru Grupa 1 și 30 noiembrie pentru Grupa 2. Dar, din păcate, nu este clar ce regiune sau țară se încadrează în aceste grupuri. Conform AndroidHeadlines, care citează The Daily Express, Grupa 1 ar putea fi pentru utilizatorii din Marea Britanie. Cu toate acestea, utilizatorii din alte regiuni ar putea intra și ei în Grupa 1.

Samsung Cloud simplifică gestionarea fișierelor pentru a putea accesa, realiza copii de rezervă și restabili cu ușurință date de pe telefon / tabletă. Dacă înlocuiți telefonul, nu veți pierde datele, le puteți copia folosind serviciul Samsung.

Ar trebui să puteți vedea dacă vă aflați în Grupul 1 sau Grupul 2 de pe site-ul web Samsung Cloud. Dar dacă aveți fotografii și videoclipuri importante stocate în serviciul de Cloud Samsung, vă recomandăm să le descărcați cât mai curând posibil. Continuați să verificați căsuța de e-mail pentru comunicarea oficială de la Samsung în privința serviciului său de stocare în nor. Compania trimite probabil aceste e-mailuri de reamintire utilizatorilor din întreaga lume.

Cum se descarcă datele din serviciul Samsung?

Când Samsung a anunțat pentru prima dată această lichidare treptată a serviciului, a oferit utilizatorilor posibilitatea de a-și muta datele pe OneDrive de la Microsoft. Dar asistența sa încheiat acum pentru utilizatorii din Grupul 1. Astfel descărcarea de date la nivel local este singura opțiune rămasă. Din fericire, procesul nu este prea complicat.

Cel mai simplu mod de a descărca datele este de pe telefonul smartphone Galaxy este următorul. Accesați Setări >> Conturi și backup și căutați Samsung Cloud (s-ar putea să-l găsiți în secțiunea „Căutați altceva?” Din partea de jos). După ce faceți clic pe Samsung Cloud, un buton „Descărcați datele mele” vă va permite să descărcați datele.

Cu toate acestea, dacă nu aveți suficientă capacitate de stocare pe telefon, puteți descărca datele pe un computer. Vizitați site-ul oficial Samsung Cloud și accesați Galerie pentru a vă descărca datele.

Rețineți că Samsung nu întrerupe serviciul său în ansamblu. Va continua să vă stocheze contactele, calendarul, documentele și notele. Dar nu veți mai putea face backup pentru fotografii și videoclipuri.

Stiri

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...

În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt...