Acasă Stiri Samsung vă va șterge datele Samsung Cloud în septembrie

Samsung vă va șterge datele Samsung Cloud în septembrie

Samsung își anulează serviciul de stocare în cloud – Samsung Cloud. Anunțul a fost făcut de ceva timp și am mai scris despre acest lucru. Compania a eliminat deja mai multe funcții din serviciu și se pregătește acum să încheie asistența pentru descărcarea datelor începând din această lună. Înainte de aceasta, firma coreeană a trimis e-mailuri utilizatorilor serviciului său, amintindu-le de termenul care se apropie rapid.

Începând cu 30 septembrie, „Sincronizarea Galeriei și stocarea Drive pentru Fișierele mele nu vor mai fi acceptate de acest serviciu și datele dvs. vor fi șterse”, se arată în e-mail. De asemenea, conține un program de reziliere pentru serviciu, care arată ce caracteristici a pierdut în ultimul an sau cam așa ceva. 30 septembrie va marca „deprecierea finală a caracteristicilor supuse sfârșitului”, confirmă e-mailul menționat.

Samsung Cloud nu va fi eliminat de către compania Samsung

Rețineți că termenul limită poate varia în funcție de regiune sau de grupul de utilizatori. Samsung a prezentat anterior două termene limită separate pentru două grupuri. 30 septembrie pentru Grupa 1 și 30 noiembrie pentru Grupa 2. Dar, din păcate, nu este clar ce regiune sau țară se încadrează în aceste grupuri. Conform AndroidHeadlines, care citează The Daily Express, Grupa 1 ar putea fi pentru utilizatorii din Marea Britanie. Cu toate acestea, utilizatorii din alte regiuni ar putea intra și ei în Grupa 1.

Samsung Cloud simplifică gestionarea fișierelor pentru a putea accesa, realiza copii de rezervă și restabili cu ușurință date de pe telefon / tabletă. Dacă înlocuiți telefonul, nu veți pierde datele, le puteți copia folosind serviciul Samsung.

Ar trebui să puteți vedea dacă vă aflați în Grupul 1 sau Grupul 2 de pe site-ul web Samsung Cloud. Dar dacă aveți fotografii și videoclipuri importante stocate în serviciul de Cloud Samsung, vă recomandăm să le descărcați cât mai curând posibil. Continuați să verificați căsuța de e-mail pentru comunicarea oficială de la Samsung în privința serviciului său de stocare în nor. Compania trimite probabil aceste e-mailuri de reamintire utilizatorilor din întreaga lume.

Cum se descarcă datele din serviciul Samsung?

Când Samsung a anunțat pentru prima dată această lichidare treptată a serviciului, a oferit utilizatorilor posibilitatea de a-și muta datele pe OneDrive de la Microsoft. Dar asistența sa încheiat acum pentru utilizatorii din Grupul 1. Astfel descărcarea de date la nivel local este singura opțiune rămasă. Din fericire, procesul nu este prea complicat.

Cel mai simplu mod de a descărca datele este de pe telefonul smartphone Galaxy este următorul. Accesați Setări >> Conturi și backup și căutați Samsung Cloud (s-ar putea să-l găsiți în secțiunea „Căutați altceva?” Din partea de jos). După ce faceți clic pe Samsung Cloud, un buton „Descărcați datele mele” vă va permite să descărcați datele.

Cu toate acestea, dacă nu aveți suficientă capacitate de stocare pe telefon, puteți descărca datele pe un computer. Vizitați site-ul oficial Samsung Cloud și accesați Galerie pentru a vă descărca datele.

Rețineți că Samsung nu întrerupe serviciul său în ansamblu. Va continua să vă stocheze contactele, calendarul, documentele și notele. Dar nu veți mai putea face backup pentru fotografii și videoclipuri.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...