Stylusul S Pen de pe seria Galaxy Tab S9 a fost certificat de FCC

223
Stylusul S Pen pe seria Galaxy Tab S9
Sursă foto: via GSMArena

Toate tablete emblematice Samsung au venit cu suport pentru S Pen. Nici seria Galaxy Tab S9 nu va face excepție, doar că nu aveam confirmarea până acum. Ieri Stylusul S Pen, care va fi pe seria Galaxy Tab S9, a fost certificat de comisia americană FCC – Federal Communications Commission.

Știm că Samsung se pregătește pentru a lansa gama de tablete de nouă generație, numită seria Samsung Galaxy Tab S9. Noua serie va include tabletele standard Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Deși încă nu a fost confirmat oficial, zvonurile sugerează că seria de tablete Galaxy Tab S9 va veni cu suport pentru un S-Pen. Acum certificarea FCC a confirmat acest lucru ceea ce sugerează că noua serie Samsung ar putea fi lansată în curând.

Stylusul S Pen pentru viitoarele tablete premium Samsung certificat de FCC

După cum se vede în imaginile cu certificarea FCC, stylusul S Pen pentru seria Galaxy Tab S9 are numărul de model EJ-PX710. Pentru cei care nu știu, același stylus a fost observat anterior și pe site-ul web de certificare Bluetooth SIG.

Certificarea FCC dezvăluie aspectele tehnice ale S-Pen, cum ar fi gama de frecvență permisă, sursa de alimentare, tipul de antenă și câteva scheme ale componentelor sale interne. Rămâne de văzut dacă va exista un slot dedicat pentru introducerea stylus-ului S Pen. În caz contrar seria Galaxy Tab S9 va avea un suport magnetic pe care să poată fi atașat stylus-ul. Este aceeași situație întâlnită și la seria Galaxy Tab S8.

Magnetul este un material care produce un câmp magnetic. O “piatră” care atrăgea fierul a fost descoperită în antichitate, lângă orașul Magnezia din Asia Mică. Proprietatea pietrei a fost descrisă de Pliniu cel Bătrân în Naturalis Historia.

Vorbind despre Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, se spune că tableta are 8/12/16GB RAM și 128/256/512GB de stocare internă. Din câte se pare Samsung a renunțat la slotul pentru cardul micro-SD din Galaxy Tab S9, așa că acesta este aproape tot ceea ce utilizatorii vor primi ca stocare din cutie, lăsând deoparte stocarea în cloud. Toate cele trei tablete vor avea ecrane Super AMOLED.

Noua serie va veni cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy și va avea certificare IP67, potrivit 91Mobiles. În ceea ce privește data lansării, tabletele sunt de așteptat să ajungă pe tarabe cândva până la sfârșitul trimestrului II 2023 sau în trimestrul III 2023.