Acasă Stiri Swipe Visa Card disponibil pe serviciul mobil Samsung Pay

Swipe Visa Card disponibil pe serviciul mobil Samsung Pay

Platforma Crypto pentru plăți Swipe Visa Card a încheiat un parteneriat cu Samsung pentru a adăuga cardul de debit Visa pe Samsung Pay. Parteneriatul Swipe și Samsung au fost constituit cu implicarea băncii emitente Contis Financial. Serviciul va fi disponibil în toată Europa. Acest lucru a apărut  normal după parteneriatul similar dintre Swipe cu Google Pay și Apple Pay.

Samsung Pay oferă acces proprietarilor de carduri Swipe Visa la un mod rapid și sigur de plată. Samsung Pay este disponibil pe smartphone-uri, ceasurile inteligente și alte dispozitive compatibile cu serviciul mobil Samsung. Prin această integrare Swipe Visa Card și Samsung Pay, deținătorii acestor carduri pot utiliza criptomonedele lor în peste 50 de milioane de locații din întreaga lume.

Cu Swipe Visa Card se por converti criptomonede în euro și alte 30 de valute

Cu această integrare, utilizatorii de Swipe Visa Card își pot converti criptomonedele în euro în timp ce efectuează tranzacții cu Samsung Pay. Swipe Card este un card de debit Visa, care este finanțat de criptomonede, cum ar fi Bitcoin, pentru a fi cheltuit oriunde cardurile Visa sunt acceptate.

Suntem încântați să aducem Samsung Pay pentru deținătorii noștri de carduri„, a declarat Joselito Lizarondo, CEO Swipe. „Această relație cu Samsung va deschide adoptarea criptocurrency și va face tranzacția cu cardul nostru Visa în euro mai ușoară.”

Swipe este o aplicație digitală care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să plătească prin intermediul monedelor digitale acceptate. Swipe Wallet are sediul în Londra cu locații din Statele Unite, Estonia și Filipine. Este construit pe baza platformei Ethereum.

De asemenea, Swipe a primit recent aprobare pentru a desfășura operațiuni și în Statele Unite în cadrul programului TPA Visa. Swipe intenționează, de asemenea, să ofere servicii și în Asia de Sud și regiunea Asia-Pacific până la sfârșitul acestui an. Swipe este optimistă în legătură cu creșterea tranzacțiilor digitale la nivel global, pe fondul actualei pandemii COVID-19.

Având în vedere toate problemele COVID-19, oamenii se îndepărtează de produse fizice, cum ar fi plata în numerar. În acestă situație plata prin carduri cazuri, o soluție digitală, ajută să putem satisface nevoile clienților.” A mai spus Joselito Lizarondo, conform FinanceMagnates.

Între timp, alți jucători importanți, inclusiv Binance și BTSE, au început să emită și carduri de debit cripto. Acest lucru se întâmplă pe fondul cererii tot mai mari pentru astfel de produse în tot mai multe țări de pe mapamond. Titulari de carduri din țările Regatului Unit și mai multe țări din UE pot să utilizeze Samsung Pay, oferind Swipe Visa Card pentru un număr mare de criptomonede.

Stiri

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am...