O nouă tabletă mid-range Samsung Galaxy aproape de lansare

736
Sursa Foto: via SamMobile.com

În ciuda faptului că Google a abandonat tabletele Android, Samsung continuă să le producă și încă într-un ritm susținut. Anul acesta, gigantul high-tech sud-coreean a lansat pe Galaxy Tab S5e, Samsung Galaxy Tab S6, Galaxy Tab A 10.1 (2019) și o grămadă de tablete mai ieftine. În conformitate cu recentele certificări Wi-Fi și FCC, este posibil să vedem în curând o altă tabletă Samsung Galaxy.

O tabletă Samsung Galaxy cu numărul de model SM-T545 tocmai a fost aprobată de Wi-Fi Alliance. Aceeași tabletă a primit și girul agenției americane Federal Communications Commission (FCC), ceea ce indică o lansare iminentă. Odată ce un dispozitiv primește aceste două certificări, mai are de obicei o săptămână înainte de a deveni oficial. Conform SamMobile, nu au fost până acum informații sau zvonuri despre această tabletă pentru a ști ce aduce pe piață.

Tableta Samsung Galaxy cu numărul de model SM-T545 a apărut și pe Geekbench

Un dispozitiv cu același număr de model a fost observat pe site-ul Geekbench acum aproximativ două luni. Samsung Galaxy SM-T545 a reușit să obțină 929 de puncte în single core și 4.450 de puncte în testul multi-core.

Conform site-ului etalon de referință, tableta Samsung a avut la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 710 și o memorie RAM de 4 GB. Și sistemul de operare Android 9 Pie a fost pe tabletă – toate aceste lucruri indicând o tabletă Samsung Galaxy mid-range. Deși este posibil ca Geekbench să nu fie cea mai fiabilă sursă pentru specificațiile dispozitivului, chiar și numărul modelului indică o ofertă de nivel mediu. Recent Samsung a lansat ultima sa tabletă premium Galaxy Tab S6.

Qualcomm este o companie americană activă în domeniul tehnologiei mobile. Qualcomm a fost fondată în 1985 de Irwin Jacobs și Andrew Viterbi. A devenit una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul său, proiectând și comercializând procesoare de telefoane mobile. Qualcoom nu produce procesoare, doar le proiectează!

Compania sud-coreeană se presupune că lucrează și la un Samsung Galaxy Tab Active de 10 inch, potrivit unei informații apărute în urmă cu mai bine de o lună. De asemenea, compania a depus cereri de marcă pentru denumirea „Tab Active Pro” în Europa, Coreea de Sud și SUA. Nu știm dacă modelul SM-T545 are vreo legătură cu asta, dar există posibilitatea ca aceasta să fie Galaxy Tab Active Pro.