O nouă tabletă Samsung (SM-T307U) este pe drum, iată câteva detalii

872
Sursa Foto: SamMobile.com

În mijlocul unei adevărate avalanșe de smartphone-uri din ultimele luni, Samsung continuă să găsească timp să facă și câteva tablete. Zilele trecute Wi-Fi Alliance a dezvăluit existența unei noi tablete de la gigantul tech. O tabletă Samsung cu numărul de model SM-T307U a fost certificat de Wi-Fi Alliance săptămâna trecută. Wi-Fi Alliance a certificat acest dispozitiv ca tabletă și router.

În acest moment, se știe foarte puțin despre acest dispozitiv, identitatea sa nu este deocamdată cunoscută. Cu toate acestea, sosirea ar putea avea loc mai repede decât credem. Bateria tabletei Samsung SM-T307 a fost detectată pe Bureau of Indian Standards (BIS). Această listare nu a dezvăluit detalii despre specificațiile viitoarei tablete. Apariția pe site-ul Biroului de Standarde Indiene (BIS) precizează doar că bateria tabletei are numărul de model EB-BT307ABY. Capacitatea exactă a bateriei nu este încă cunoscută și BIS nu a specificat acest lucru. Certificarea BIS este un indiciu că tableta ar putea fi lansată și în India.

Samsung (SM-7307U) cu 32 GB stocare, Android Pie și o singură opțiune de culoare

Conform surselor SamMobile, se pare că opțiunile de culoare ale tabletei Samsung SM-T307U includ doar culoarea maro și faptul că are 32 GB stocare la bord. Certificarea Wi-Fi Alliance dezvăluie că rulează sistemul de operare Android Pie și acceptă rețele Wi-Fi de 2,4 GHz și 5 GHz.

Apariția numărului „7” în numărul de model indică că va avea conectivitate celulară. Din păcate, nu se știe cum se va numi tableta. Seria de numere a modelului SM-T3xx este rezervată de obicei tabletelor Samsung de 8 inch, iar SM-T307U ar putea face parte din gama Galaxy Tab A. Cam puțin știm la ora asta despre această tabletă, dar vom reveni cu informații suplimentare imediat ce aflăm alte lucruri.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Conform unor zvonuri, dispozitivul ar putea fi o variantă a tabletei Galaxy Tab A Kids Edition (2019), o tabletă pentru copii. A fost înaintată posibilitatea ca această tabletă să fie lansată la începutul anului viitor. Totuși litera „U” arată că această tabletă este destinată Statelor Unite. Nu sunt semne ale unei variante SM-T307 pentru piețele din afara SUA. Rămâne de văzut dacă va fi un dispozitiv vândut de Samsung la nivel mondial sau unul limitat la SUA.