Viitoarele tablete Enterprise Edition vor primi 8 ani actualizări

79
Viitoarele tablete Samsung Enterprise Edition
Sursa foto: via sammobile.com

În ultimii ani Samsung a oferit tot mai multe actualizări de Android dispozitivelor sale. Patru ani de actualizări ale sistemului se operare și cinci ani de actualizări Android sunt la ordinea zilei, inclusiv pe telefoanele mid-range Samsung. Cu seria Galaxy S24 Samsung a ridicat ritmul, oferind șapte ani de actualizări Android și de securitate. Dar surprizele continuă, viitoarele tablete Samsung Enterprise Edition vor primi 8 ani actualizări.

Potrivit SamMobile, un director de la Samsung Olanda a dezvăluit pe LinkedIn că Galaxy Tab Active 5 Enterprise Edition va primi actualizări de sistem de operare și de securitate timp de opt ani! Galaxy Tab Active 5 a fost lansată la începutul lunii ianuarie a acestui an ca model standard. Această tabletă va primi doar patru actualizări majore ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate.

Samsung nu este străin să susțină dispozitive de întreprindere pentru o perioadă de timp mai îndelungată. În urmă cu câțiva ani, când a extins suportul pentru actualizările de securitate la patru ani pentru telefoanele și tabletele emblematice și selectate de gamă medie, Samsung a promis cinci ani de actualizări de securitate pentru Enterprise Edition ale acestor dispozitive.

Totuși, acum este prima dată când compania promite 8 ani de actualizări Android și de securitate pentru dispozitivele ediție Enterprise. Acest angajament pentru opt ani de actualizări se limitează momentan doar la tabletele Enterprise Edition. Totuși sunt și unele telefoane, cum ar fi Samsung Galaxy Xcover 7, recent lansat, beneficiază de aceeași politică de șapte ani ca seria Galaxy S24.

Galaxy Enterprise Edition este o suită de dispozitive, telefoane și tablete, concepute pentru a vă oferi mai mult control și mai multă protecție. Beneficiază de Knox Configure pentru a controla mai multe dispozitive în același timp.

Dispozitivele lansate înainte de 2024 nu beneficiază de această politică de actualizare de 8 ani. Astfel încât Galaxy Tab Active 5 Enterprise Edition este singurul dispozitiv de pe lista de eligibilitate pentru moment. Deoarece Samsung nu lansează foarte multe variante de întreprindere ale dispozitivelor sale, acea listă va rămâne probabil mică în următorii ani.

Cu toate aceste este încă un pas înainte făcut de Samsung în privința actualizărilor de Android și securitate. În urmă cu cinci ani actualizările Samsung de Android și de securitate erau încă haotice. În aceste zile chiar nu mai avem nimic de reproșat companiei Samsung în privința actualizărilor lansate.