Samsung Galaxy XCover 7: durabilitate, performanță și productivitate

205
Samsung Galaxy XCover 7
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung produce o mulțime de telefoane pentru toate gusturile și buzunarele, toate cu multe specificații și caracteristici. Între acestea se află și seria Galaxy XCover, lansată în 2011, care cuprinde smartphone-uri concepute pentru condiții extreme de lucru. În această serie compania coreeană a lansat în ianuarie pe Samsung Galaxy XCover 7. Noul telefon robust are un ecran mare cu o rezoluție mai bună, un procesor mai nou și mai multă memorie, o cameră principală mai bună, dar și alte noutăți, în același design robust.

Urmaș a lui Galaxy XCover 6 Pro, lansat în iunie 2022, Samsung Galaxy XCover 7 este destinat celor cu spirite aventuroase și profesioniștilor care cer durabilitate fără a sacrifica performanța. Indiferent dacă navigați în medii de lucru provocatoare sau escaladați munți, Xcover 7 ar trebui să fie partenerul dvs. de încredere. Galaxy XCover 7 a fost conceput pentru a maximiza productivitatea și pentru a simplifica și eficientiza munca de teren. Dispozitivele mobile robuste sunt fiabile, performante și durabile, ele pot satisface nevoile unei game de industrii, inclusiv producție, asistență medicală, comerț cu amănuntul și guvern.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Telefonul este o combinație dintre un smartphone robust și un telefon de nivel mediu, având un grad ridicat de rezistență la apă împreună cu o interfață actualizată și un afișaj frumos. Galaxy XCover 7 are un design elegant, întâlnit mai des la telefoanele moderne. Are o formă mai subțire și mai ergonomică decât alte smartphone-uri tradiționale robuste. XCover6 Pro are o grosime de doar zece milimetri, aproape cât un telefon clasic de ultimă generație.

Noul telefon robust Samsung are un ecran LCD TFT Full HD+ cu o diagonală de 6,6 inch (16,76 centimetri). Ecranul lui Samsung Galaxy XCover 7 are suport pentru rata de reîmprospătare de 60 Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus+. Ecranul are o sensibilitate îmbunătățită la atingere, ceea ce permite unei persoane care poartă mănuși să opereze foarte ușor telefonul.

Cel mai recent smartphone Samsung este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 6100+ de 6 nm, asociat cu GPU-ul Mali G57 pentru toate sarcinile intensive în grafică. Cipul MediaTek Dimensity 6100+ este o actualizare semnificativă față de predecesorul său. Acest lucru se traduce prin multitasking mai fluid, timpi mai rapizi de încărcare a aplicațiilor și performanțe îmbunătățite în lucru și joc. Mai mult, smartphone-ul vine cu 6GB de memorie RAM și 128GB de stocare internă care poate fi extinsă până la 1 TB prin slotul pentru card microSD. Cardul MicroSD se vinde separat.

Samsung Galaxy XCover 7 rulează pe cel mai recent sistem de operare Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. Telefonul va primi patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Telefoanele robuste fac adesea compromisuri la calitatea camerei principale. Aici Galaxy Xcover 7 ne surprinde plăcut. Telefonul are o cameră principală de 50MP cu diafragma f/1,8, capabil să surprindă fotografii decente chiar și în condiții dificile. Indiferent dacă o folosești pentru muncă sau vrei să surprinzi peisaje uluitoare, camera de 50MP a lui Xcover 7 este ideală pentru ambele. În față pentru apeluri video și selfie, XCover 7 are o cameră de 5 megapixeli cu diafragma f/2.0, (wide-lată).

Cel mai recent smartphone robust Samsung vine cu o baterie detașabilă de 4.050 mAh. Aceasta poate fi încărcată rapid printr-un încărcător pogo-pin de 15W. Totuși, utilizatorii vor trebui să achiziționeze stația de andocare separat. Bateria telefonului poate fi înlocuită de utilizator și poate fi schimbată cu ușurință dacă este necesar. Nu mai trebuie să căutați un încărcător în mijlocul unei sarcini importante sau unei aventuri incitante. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.

Opțiunile de conectivitate de pe Samsung Galaxy XCover 7 includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.3, NFC, port USB Tip-C cu pini Pogo. Telefonul are și o mufă audio de 3,5 mm. Pe partea de poziționare globală aveți GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS. Tipul de disponibilitate a sistemelor GPS poate varia în funcție de piață. Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată. Este posibil ca sistemul chinezesc BeiDou să nu fie disponibil pentru anumite piețe.

Senzorii de la bord includ un accelerometru, un senzor de proximitate, un senzor geomagnetic, un senzor giroscop cu senzor de lumină și un senzor de proximitate. Telefonul oferă caracteristică de recunoaștere a feței pentru autentificare. Dispune de un buton dedicat XCover care poate fi programat pentru a îndeplini o varietate de sarcini.

Smartphone-ul vine cu certificare militară MIL-STD-810H pentru a rezista la condiții meteorologice severe, inclusiv la temperaturi extreme și ploi. Mai mult, smartphone-ul este clasificat IP68 pentru rezistență la praf și apă. Smartphone-ul rezista la căderi de până la 1,5 metri, distanță considerată cea mai plauzibilă pentru a scăpa telefonul din mână. Standardul militar american MIL-STD-810H garantează rezistența unui dispozitiv la diferite condiții specifice de mediu, inclusiv altitudine, umiditate, radiații, vibrații, etc. Acest standard a fost conceput de armata SUA pentru a testa și evalua cu precizie limitările dispozitivelor utilizate de US Army. Utilizarea în lumea reală poate varia în funcție de condițiile de mediu specifice utilizate în testare.

Sursă foto: Google

Noul smartphone robust Samsung cântărește 240 grame și are dimensiunile de 169 x 80,1 x 10,2 mm. Astfel este la nivelul multor telefoane mid-range de pe piață. În plus, există difuzoare AKG stereo cu tehnologie de sunet Dolby Atmos.

Pe partea de securitate aveți recunoaștere facială și Samsung Knox Vault. Nu există un senzor de amprente pe ecran sau în butonul de pornire. Samsung Knox Vault a fost creat pentru a proteja datele unui utilizator nu numai împotriva hacking-ului bazat pe software, ci și împotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de ultimă generație. Cum Samsung a lansat și un Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition, în baza certificărilor și caracteristicilor de mai sus, este posibil să vedem și un Galaxy XCover 7 în variantă Tactical Edition.

Scriem permanent și de certificarea SAR – Specific Absorption Rate / Rata Specifică de Absorbție. SAR la un smartphone sau tabletă indică nivelul de radiații emis de respectivul receptor. Valorile SAR în Uniunea Europeană nu trebuie să depășească 2 W/kg pentru cap și corp. Samsung Galaxy XCover 7 se încadrează foarte bine în aceste norme UE.

Display6,6 inch | LCD TFT | Full HD+ (2.408 x 1.080 pixeli) |Rata de refresh 60Hz | Touch Sensitivity | Gorilla Glass Victus+
ProcesorMediaTek Dimensity 6100+
Sistem operareAndroid 14 | Samsung One UI 6.0
Memorie6GB de RAM + 128GB | Stocarea poate fi extinsă până la 1TB
CamereSpate: 50MP wide | cu diafragma f/1,8 | bliț
Față: 5MP cu f/2,0
Conectivitate5G | LTE |Wi-Fi 5(802.11 a/b/g/n/ac) | Wi-Fi Direct | Bluetooth v5.3 | NFC |GPS | GLONASS | Galileo | BeiDou | QZSS | USB Tip-C USB 2.0 | Pini POGO | jack 3,5mm
SenzoriAccelerometru | Geomagnetic | Gyroscop  | Lumină |Proximitate
Dimensiuni / Greutate169 x 80,1 x 10,2 milimetri
240 grame – Greutatea poate varia în funcție de piață.
SecuritateSamsung Knox cu Samsung Knox Vault | Recunoaștere facială
Baterie4.050 mAh (înlocuibilă) | Încărcare rapidă 15W
CerificareIP68 | MIL-STD-810H
AudioStereo | Dolby Atmos
CuloriNegru
SAR1,08 W/kg (cap) | 1,10 W/kg (corp)