Următoarele tablete premium Samsung cu afișaje de 12,4 și 11 inch

620
Sursa Foto: SamMobile.com

Am scris relativ recent pe iLoveSamsung, că următoarea tabletă emblematică de la Samsung este deja în lucru. Această tabletă va urma excelentei Galaxy Tab S6, așa că s-ar putea numi Samsung Galaxy Tab S7. Cu toate acestea, având în vedere cum Samsung a schimbat denumirea pentru dispozitivele sale emblematice în acest an, există și o șansă să fie numită și Samsung Galaxy Tab S20.

Sigur că acest nume – GalaxyTab S20, poate apărea doar după ce seria emblematică de tablete ajunge la numărul 10. Dar, numele nu prea contează, conform și SamMobile. Ceea ce contează sunt îmbunătățirile pe care Samsung le aduce. Mulți dintre clienții Samsung doresc ca viitoarele tablete premium să vină cu un display mai mare. Se pare că gigantul high-tech tocmai acest lucru face.

Samsung mărește dimensiunea afișajului pentru tableta sa high-end

Următoarea tabletă emblematică a companiei Samsung este dezvoltată cu numerele de model SM-T97x și SM-T87x. Din informațiile primite la redacție, se pare că două dimensiuni diferite vor fi oferite pe lângă variantele Wi-Fi și LTE. Viitoarele modele Samsung Galaxy Tab S7, să mergem pe acest nume, vor avea afișaje de 11 și respectiv 12,4 inch (31,50 centimetri). Singurul semn de întrebare este ce raport de aspect va alege Samsung. Actuala tabletă premium Samsung Galaxy Tab S6 are un ecran de 10,5 inch (26,67 centimetri) și un raport de aspect de 16: 10.

Știm deja că Galaxy Tab S7 este în lucru cu numere de model SM-T970 și SM-T975. Am subliniat, de asemenea, că nu se află în aceeași serie numărul de model SM-T8xx aflat pe Galaxy Tab S6, dar această ultimă evoluție arată că un model este într-adevăr dezvoltat și în această serie. Lansarea a două modele în dimensiuni separate necesită o serie suplimentară de modele.

Inch-ul este o unitate de măsură britanică pentru lungime, folosită și în SUA și alte câteva zone. Mai este frecvent utilizat pentru lungime în Canada, Regatul Unit, Irlanda, India, Malaezia, Australia și Noua Zeelandă. Lungimea unui inch este 25,4 mm.

Vrem baterie mai mare și încărcare rapidă de 25W pe viitoarea tabletă premium

Este foarte bine că gigantul tech s-a gândit în sfârșit la creșterea dimensiunii afișajului pe tableta sa emblematică. Clienții au cerut de mult timp companiei Samsung să crească dimensiunea afișajului și, cu siguranță, ar aprecia saltul la un panou de 12,4 inch. Cel de-al doilea model SM-T8xx va primi și el un ecran mai mare, va avea 11 inch.

În ceea ce privește specificațiile, ne așteptăm să vedem pe Galaxy Tab S7 cu cel mai recent procesor și mai mult RAM, camere îmbunătățite, o baterie mai mare, 5G și Android 10. Sperăm că va include și încărcare rapidă de 25W. Noile tablete Samsung vor ajunge mai târziu în toamna acestui an. Acestea vor fi disponibile în gri, albastru și maro, alături de un accesoriu pentru capacul tastaturii.