Compania americană Target anunță sprijinul oficial pentru Samsung Pay

899
Target Corporation, al cincilea retailer american după vânzări, a anunțat sprijinul oficial pentru Samsung Pay. În același timp și Google Pay a fost acceptat, față de doar Apple Pay până acum. Apple Pay a fost până acum în lumina reflectoarelor la Target, oferindu-i retailer-ului cele mai importante facilități. Acum Target a făcut un anunț și a confirmat suportul pentru mai multe soluții noi de plată mobilă, potrivit PhoneArena. Începând de acum, toate cele 1.850 de locații din Statele Unite vor accepta la plată Samsung Pay și Google Pay. Bineînțeles în plus față de Apple Pay. Această mișcare este deosebit de importantă pentru Google mai ales. Samsung Pay a fost deja susținut tehnic (deși neoficial) de Target Corporation, datorită tehnologiei Magnetic Secure Transmission (MST).
Sistemul mobil de plată Samsung Pay are atât NFC cât și MST
Prin susținera NFC (Near Field Communication) – comunicare în câmp apropiat și MTS (Magnetic Secure Transmission) – transmisie securizată magnetic, Samsung Pay este cea mai versatilă modalitate mobilă de plată. Incluzând și Samsung Knox, Samsung Pay este sigur, convenabil și rapid. Se poate plăti prin acest sistem la orice fel de terminal. Practic, ceea ce a făcut Target a fost să obțină un avantaj față de concurenții direcți cum ar fi Costco sau 7-Eleven. Sistemele de plată Apple Pay și Google Pay dispun doar de NFC. Samsung Pay combină NFC și MST pentru o acoperire pe scară mult mai largă. Totuși, destul de curios, ultimul smartwatch al gigantului tech, Galaxy Watch, se bazează exclusiv pe NFC, pentru plățile cu dispozitivul de la încheieturii mâinii.

Target Corporation a fost fondată în 24 iunie 1902 de George Dayton. Are sediul în Minneapolis, SUA. Target are magazine în Australia și India. Target Corporation este clasificată în mod constant ca fiind una dintre cele mai filantropice companii din SUA.

Revenind la Target, este important de amintit despre cardurile RED. Acestea sunt foarte populare în rândul comercianților cu amănuntul dar, acestea nu pot fi adăugate la Apple Pay, Google Pay sau Samsung Pay. Cel puțin până în acest moment. Deci cei ce nu vor să renunțe la economiile de 5% din tot ceea ce cumpără de la Target, vor trebui în continuare să utilizeze funcția Wallet din aplicația proprie a companiei. Samsung Pay poate să stocheze în siguranță carduri de credit și de debit emise de sute de bănci din SUA. Apoi acestea pot fi utilizate la terminalele de plată pentru tranzacții comerciale. Target Corporation caută de asemenea să atragă carduri fără contact de la Mastercard, Visa, American Express și Discover. În special pentru cei care doresc confortul acestui tip de metodă de plată fără contact și nu vor o bucată de plastic în buzunarele lor.