Acasă Stiri Mod de tastatură plutitoare cu Android Pie pe telefoanele Samsung

Mod de tastatură plutitoare cu Android Pie pe telefoanele Samsung

Se pare că Samsung intenționează să adauge o nouă caracteristică importantă aplicației sale de tastatură. Telefoanele Samsung se actualizează cu versiunea Android Pie, cu un mod de tastatură plutitoare. Samsung se pregătește pentru viitorul program Android Pie pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Noua facilitate nu este încă disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Galaxy, cu excepția cazului în care aceștia instalează una dintre versiunile beta Android Pie.

Potrivit PhoneArena, XDA Developers a identificat o nouă versiune a tastaturii Samsung într-una din versiunile beta Android Pie pentru Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9. Aplicația actualizată include un mod plutitor care permite utilizatorilor să deplaseze tastatura pe ecran. Acesta este similară cu cea pe care Google a adăugat-o recent la Gboard (fost Google Keyboard).

Această tastatură plutitoare nu este ceva nou pentru telefoanele Samsung. Gigantul high-tech sud-coreean a avut de fapt o tastatură plutitoare pe Samsung Galaxy S5 care rulează Android 4.4 KitKat. Aceasta a fost eliminată de compania Samsung cu ultima actualizare. Modul tastatură vă permite să deschideți o tastatură pop-up pe care puteți să o mutați oriunde pe ecran pentru o utilizare cu o singură mână.

Tastatura plutitoare foarte utilă pentru telefoanele cu ecrane mari

Samsung Galaxy S5 nu este un telefon cu un ecran mare raportat la standardele de azi. Poate din această cauză Samsung a eliminat modul de tastatură plutitoare de pe Galaxy S5. Acum, când avem telefoane cu ecrane de până la 6,4 inch, o tastatură plutitoare este mai utilă ca niciodată. Următorul Samsung Galaxy S10+ ar putea veni cu un  afișaj de 6,44 inch.

Android KitKat este versiunea a unsprezecea a sistemului de operare Android. A fost prezentată la 3 septembrie 2013. În septembrie 2018, statisticile emise de Google indică faptul că 7,8% dintre toate dispozitivele Android care accesează Google Play rulează Android KitKat. Kit-Kat este o napolitană acoperită cu ciocolată lansată în 29 august 1935.

Noul Samsung Experience 10 este puțin controversat. Multe dintre deciziile de proiectare au fost luate pentru a ajuta la utilizarea smartphone-ului cu o singură mână. O mulțime de zone care nu pot fi atinse cu o singură mână au fost mutate mai jos, în comparație cu Android Oreo cu Samsung Experience 9. De exemplu, în noul ecran, meniul Setări rapide se schimbă de jos, astfel toate comenzile sunt mai ușor de făcut cu o singură mână.

Noul mod plutitor poate fi activat din meniul de setări al tastaturii, unde veți găsi și alte opțiuni precum tastatura standard și tastatura cu o singură mână. Noua versiune a Samsung Keyboard probabil va ajunge împreună cu prima actualizare Android Pie.

Programul Android Pie beta pentru Galaxy S9 / S9+ poate începe oricând. Deci, este doar o chestiune de timp înainte de a putea testa modul plutitor al tastaturii și alte caracteristici noi de către cei înscriși în program.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...