Cel puțin trei telefoane Galaxy A de anul viitor fără camera de adâncime

288
Trei telefoane Galaxy A
Sursa foto: mysmartprice.com

Se pare că Samsung se întoarce la planșă pentru configurarea modulului foto de pe seria Galaxy A 2023. Gigantul high-tech va lansa, ca de obicei, mai multe modele din această serie anul viitor. Printre acestea vor veni Samsung Galaxy A24, Galaxy A34, Galaxy A42, Galaxy A54 și Samsung Galaxy A74. Înainte de lansarea acestor dispozitive, ne putem aștepta ca Samsung să lanseze pe Galaxy A23s, Galaxy A33s etc.

Între timp, potrivit MySmartPrice, au apărut unele detalii despre camerele unor modele din seria Galaxy A 2023. Este vorba despre Galaxy A24, Galaxy A34 și Samsung Galaxy A54. Din câte se pare aceste modele, posibil și altele, vor pierde camera de adâncime de la spate. Zvonuri au mai fost zilele trecute, dar se pare că sunt tot mai multe.

Mai multe telefoane din seria Galaxy A vor pierde camera de adâncime

Seria Galaxy A este cea care duce greul vânzărilor de telefoane mobile ale companiei Samsung. În ultimii ani compania a dotat această serie cu procesoare puternice, mai multă memorie, camere mai multe și mai performante, și nu în ultimul rând, baterii mai mari.

Acum se spune că Samsung renunță la ideea de a adăuga un senzor de adâncime la modulul foto spate al celor trei smartphone-uri din seria Galaxy A menționate mai sus. Surse media sud-coreene au menționat că Galaxy A24, Galaxy A34 și Samsung Galaxy A54 vor avea doar o camera principală, una ultra-wide și una macro.

Fotografiile macro sunt făcute de foarte aproape pentru a surprinde mai multe detalii. Până acum camerele macro au fost apanajul aparatelor foto profesionale. Macro-fotografia este folosită, pentru animale, plante sau obiecte mici, cum ar fi bijuterii, monede sau timbre, printre altele.

Noile informații sunt pe aceeași lungime de undă cu detaliile aflate zilele trecute. Compania Samsung se va concentra pe camerele principale, ultra-wide și macro, făcându-le mai performante. Și alte specificații interne vor și îmbunătățite pentru a compensa dispariția camerei de adâncime. Informațiile despre renunțarea la camera de adâncime sunt doar despre aceste modele din seria Galaxy A, dar nu este exclus ca mergând pe aceeași idee Samsung să facă același lucru cu alte modele din această serie au chiar din seria Galaxy M.

Alte detalii ale telefoanelor Galaxy A24, Galaxy A34 și Galaxy A54 rămân secrete momentan. Se spune că Galaxy A34 va debuta în martie 2023, urmat de Galaxy A54 în aprilie. Probabil acesta din urmă va fi însoțit de Samsung Galaxy A74, la fel cum am văzut în ultimii ani cu aceste modele superioare din seria Galaxy A.