Iată ce telefoane Galaxy vor primi în curând funcții Galaxy AI!

236
telefoane Galaxy functii Galaxy AI
Sursa foto: galaxyclub.nl

După lansarea seriei Galaxy S24 lumea este încântată de capabilitățile de inteligență artificială aduse de Galaxy AI. Samsung a confirmat că Galaxy AI va ajunge pe mai multe telefoane de top din 2023. Recent site-ul propriu Samsung a scris ce funcții Galaxy AI vor veni în viitor și la ce telefoane Galaxy. Practic a fost o confirmare a ceea ce știam deja sau mai bine zis am presupus.

Samsung a lansat recent Galaxy AI cu Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. De fapt Galaxy AI este un nume colectiv pentru un număr mare de gadget-uri care folosesc inteligența artificială. Puteți utiliza deja unele dintre acestea în diferite limbi, iar mai multe limbi vor fi adăugate în viitorul apropiat. Dar, cel mai important, mai multe funcții Galaxy AI vor ajunge în curând și pe alte telefoane Galaxy.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cu ceva timp în urmă a apărut un zvon că dispozitivele de top dinainte de 2023 vor primi upgrade-ul One UI 6.1, dar că nu va conține toate funcțiile Galaxy AI. Și exact acesta lucru a fost confirmat de site-ul propriu al Samsung. Potrivit GalaxyClub, patru funcții AI sunt enumerate pe diverse pagini de comparație unde puteți compara Galaxy S24 cu alte telefoane Samsung. Puteți vedea ce dispozitive Galaxy primesc Circle to Search, Live Translate, Note Assist și Photo Assist.

Sursă foto: via GalaxyClub

Pe dispozitive precum Galaxy S23, Galaxy S23 FE și Flip 5 funcțiile ar trebui să fie disponibile în curând. Și împreună cu cel mai recent Flip, acest lucru se aplică desigur și pentru Galaxy Z Fold 5. Cu toate acestea, nu vedem același mesaj cu modelele de top din 2022. Ne gândim aici în primul rând la Galaxy S22, Galaxy S23+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Flip 4 și Samsung Galaxy Z Fold 4.

Sursă foto: viaGalaxyClub

După cum am scris și altă dată, nu este deloc surprinzător. Dar cei care mai sperau că zvonurile anterioare se vor dovedi a fi incorecte, le-au văzut acum, din păcate, confirmate.

Totuși, s-ar putea să aveți încă un dram de speranță în ceea ce privește caracteristicile care nu sunt menționate în mod explicit pe site-ul Samsung. Luați în considerare, de exemplu, funcția care vă permite să generați un fundal personalizat. Ei bine, această funcție se bazează, desigur, și pe abilitățile generative ale Galaxy AI – și, prin urmare, poate să nu fie rezervată doar celor mai recente modele de top.

În cele din urmă, trebuie să așteptăm lansarea interfeței Samsung One UI 6.1. Apoi vom ști în sfârșit care funcții AI pot fi o parte permanentă a acestei versiuni de interfață și care funcții avansate vor rămâne exclusive pentru dispozitivele de top din 2023 și 2024.