Livrările de telefoane pliabile Samsung vor ajunge la 10 milioane

281
Invitație Samsung
Sursă foto Samsung Global Newsroom

Înaintea evenimentului global de dezvăluire a celei mai noi game de telefoane mobile a Samsung Electronics, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, luna viitoare, șeful companiei de telefonie mobilă a declarat ieri că seria pliabilă își are momentul ei și livrările de telefoane pliabile se apropie de pragul de 10 milioane.

Într-o postare pe Samsung Newsroom, șeful Mobile Experience (MX) Business, Dr. TM Roh, a spus că aceasta este o creștere de 300% față de 2020. TM Roh a spus că se așteaptă ca ceea ce el numește „creștere rapidă” să continue. Majoritatea clienților telefoanelor pliabile, 70% dintre ei, au optat pentru Flip-ul tip clapetă.

Anul trecut, am livrat aproape 10 milioane de smartphone-uri pliabile în întreaga lume. Aceasta este o creștere a industriei de peste 300% față de 2020 și această creștere rapidă va continua”. A scris Roh Tae-moon, șeful MX Business al Samsung Electronics, într-un editorial pe site-ul companiei potrivit The Korea Herald. „Ajungem la momentul în care aceste dispozitive pliabile devin larg răspândite pe piața globală a smartphone-urilor”.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

10 milioane de livrări pentru telefoanele pliabile Samsung

Șeful Mobile Experience (MX) Business a subliniat modul în care Galaxy Fold și Galaxy Flip au îndeplinit cerințele utilizatorilor ca dispozitive flexibile. Roh a spus că 70% dintre utilizatorii de telefoane pliabile de la Samsung au ales seria Flip. Aceasta are o varietate de opțiuni de culoare și permite un nou mod de a face fotografii în Flex Mode. În acest mod telefonul poate sta pe o suprafață, astfel încât utilizatorii să poată face fotografii fără a ține telefonul în mână.

În ceea ce privește utilizatorii de Galaxy Z Fold, acesta a evidențiat capacitatea de multitasking a dispozitivului. Ecranul intern este dublu față de smartphone-urile obișnuite. TM Roh a subliniat, de asemenea, importanța parteneriatului și a colaborării pentru a aduce noi inovații. „Colaborăm cu lideri din industrie, inclusiv Google, Microsoft și alți parteneri pentru a extinde experiențele care sunt posibile în ecosistemul pliabil”.

TM Roh – Tae Moon Roh s-a alăturat companiei Samsung în 1997. El a fost un jucător cheie în cercetarea și dezvoltarea gamei de dispozitive Galaxy. Este considerat „un expert în inginerie foarte meticulos în privința funcțiilor telefonului”.

Directorul executiv Samsung a încurajat viitorul eveniment Galaxy Unpacked din 10 august. Roh se așteaptă să arate potențialul noilor dispozitive pliabile Samsung Galaxy ca „instrumentul suprem atât pentru productivitate, cât și pentru auto-exprimare”.

Samsung a trimis deja invitații la evenimentul de lansare din 10 august. Alături de Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, Samsung va lansa seria Galaxy Watch 5 și căștile Galaxy Buds 2 Pro. Precomenzile pentru noile produse vor începe de 16 august cu vânzări începând cu 26 august.