Telefoane Samsung ce pot transmite mai multe aplicații pe PC-uri Windows

475
Sursa Foto: via androidpolice.com

Posesorii de smartphone-uri emblematice Samsung care au și un PC Windows vor avea pe PC o experiență inedită. Computerele lor vor putea transmite în flux nu doar una, ci mai multe aplicații Android simultan prin telefonul lor.

Microsoft a previzualizat mai multe aplicații de streaming în august, dar le-a spus proprietarilor seriei Galaxy Note 20 despre o lansare în noiembrie. Ei bine, suntem în noiembrie și acest lucru este deja posibil. Microsoft s-a ținut de cuvânt. Mai mult, se dovedește că avem o bază de dispozitive mai largă decât a promis Microsoft prima data. Este totuși o condiție, unii dintre utilizatorii de telefoane Samsung vor trebui să fie pe One UI 3.0 / Android 11 beta.

Dacă doriți să faceți streaming în mai multe aplicații, asigurați-vă că PC-ul este pe o versiune Windows 10 din mai sau mai târziu și se află în oricare dintre canalele Dev, Beta sau Release Preview. Actualizați aplicația Your Phone – Telefonul dvs. din Microsoft Store la versiunea 1.20102.132.0 sau o versiune ulterioară. Apoi actualizați aplicația Your Phone Companion de pe telefon la 1.20102.133.0 sau o versiune ulterioară.

În cele din urmă, verificați Galaxy Store pentru versiunea 2.1.05.2 beta a aplicației Link to Windows Service. Puteți face clic pe Participare de acolo și apoi să actualizați aplicația Link To Windows. Trebuie să vă conectați utilizând contul dvs. Samsung.

Cu funcția Samsung Link to Windows și folosind aplicația Your Phone, vă puteți conecta la un PC Windows și accesa aplicațiile de mesagerie, notificările, fotografiile și puteți utiliza oricare dintre aplicațiile dvs. mobile preferate direct de pe desktopul Windows.

Noua funcție are însă momentan câteva limitări și unele erori. Este posibil ca unele aplicații să nu funcționeze cu proiectarea ecranului pe alte ecrane. În același timp, unele aplicații și jocuri s-ar putea să nu răspundă la interacțiunile de pe ecran de la un mouse sau tastatura de la computer. Sunetul aplicației nu va fi transmis pe computer. Funcția nu va funcționa pe conexiunile celulare și aplicațiile de la locul de muncă sau profilurile secundare nu vor fi afișate pe computer. Conform AndroidPolice, este posibil ca unele dintre mesaje să fie afișate doar în limba engleză. Probabil cea mai deranjantă este că telefonul rămâne aprins și deblocat tot timpul.

Iată care sunt smartphone-urile compatibile:

  • Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G
  • Galaxy S20 (One UI beta)
  • Galaxy S20+ (One UI beta)
  • Galaxy S20 Ultra (One UI beta)